| Ancutss30 a întrebat:

Care este mancarea voastra preferata? Dar desertul?big grin

14 răspunsuri:
| andrey663 a răspuns:

Mancarea mea preferata sunt scoicile, o delicatesa, si desert o felie de tiramisu dar sa nu fie numai cu mascarpone, sa aiba si ceva ciocolata

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Atat de multe alegeri.
Imi plac prea mule ca sa pot alege, dar imi plac mult cartofi prajiti (sunt un clasic).

Desertul e usor: rulada mamei.

| Cosminovici18 a răspuns:

Mancarea: pui cu smantana
desert: profiterol

| WR104 a răspuns:

Mamaliga cu branza.
Porumb fiert.

| danamihaela95 a răspuns:

Hm..cred ca fiecare are mancarile lui preferate si u cred ca ai o mancare si un desert preferat.eu am mai multelaughing cum ar fi pizza, aperitive, sarmalutze, cartofi prajiti etc.si deserturi:torturi prajituri si tot ce tine de dulciuri in sepcial cele cu ciocolata(chiard ac anul am voie)big grin

| Chio9 a răspuns:

Mancarea preferata : Gratar
Desertul preferat : Gratar

happy

| NemNUZ a răspuns:

Carne de vita mai in sange cu o salata de rosii si castraveti si un pahar de vin rosu (foarte putin, doar de gust ) iar la desert o felie de dobos

| yellowalien a răspuns:

Mamaliguta cu branza, supa cu galuste.
Iar ca desert ciocolataaaa si orice contine ciocolata :X Chocoholic for life!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ciupercile, salatele de cruditati si maioneză, orice cu vinete, pestele la gratar.

Ca desert prefer ciocolata si inghetata. Îmi plac si rodiile!

Nu suport orezul, mamaliga si clatitele.Deloc!

| D3iDEI a răspuns:

Cred ca spaghetele in sos de rosii cu pui thinking

Si desertul clar tiramisu, facut cu amscarpone si piscoturi italienesti, si inghetata de ciocolata si(sau) cafea...

| pwp a răspuns:

Mancarea preferata sunt pastele love struck love struck Delicioasee! Iar desertul nu stiu...nu prea sunt pretentioasa cand vine vorba de dulciuri...dar ador prajiturile si ciocolataa love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ador cartofii prăjiţi.
Mă declar înnebunită după ei, aş mânca în fiecare zi.
Desertul meu preferat este tiramisu sau amandina.
Dar al tău care este?

| Atotstiutorul a răspuns:

Icre de scafandru
rahat de cacao

| Demonull a răspuns:

Mancarea preferatathinking uite ca nu m-am gandit niciodata.Cred ca ceva ce contine foarte multe legume sa fie si foarte colorat.
Desert:capsuni cu frisca big grin