| anapatrascu a întrebat:

Care este materia voastra preferata si de ce?(a mea matematica pentru ca invat mereu lucruri noi si nu ma plictisesc)☺
Funda.

Răspuns Câştigător
| deeeaqq a răspuns:

ăă, matematica îmi place că nu trebuie să stau să învăț ci doar să-mi folosesc creierul, învăț lucruri noi și mă pasionează
și limbile străine nuuj, pur și simplu mă atrag mai mult ca lb. română.

...

9 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Informatica, matematica, sport, cam astea. Și electrotehnica ar mai fi frumoasă(unele aspecte din ea).

| anapatrascu explică (pentru T0T):

De ce?

| T0T a răspuns (pentru anapatrascu):

Pentru că sunt logice iar informatica îți dă libertate în a îți transpune ideile atâta timp cât au o structură corectă.

| deeeaqq a răspuns:

Limbile străine și matematica.

| anapatrascu explică (pentru deeeaqq):

De ce iti plac limbile staine si matematica?

| deeeaqq a răspuns (pentru anapatrascu):

ăă, matematica îmi place că nu trebuie să stau să învăț ci doar să-mi folosesc creierul, învăț lucruri noi și mă pasionează
și limbile străine nuuj, pur și simplu mă atrag mai mult ca lb. română.

...

| Deaad a răspuns:

Istoria si filosofia.
Dar nu le consider la nivel de scoala,materie.
Ci un domeniu.
Mi se rupe de ce ma invata in scoala.
Atata timp cat stiu sa citesc, imi preiau singur informatiile din carti.
Nu suport ideea de a ma invata o scroafa cu salariu de mizerie care nu stie ce sa faca sa scape mai repede si ea, ceva ce pot invata si singur, in stilul meu, desi asta facem toti.Mergem la bulău.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ai da funda pentru o intrebare care nu are un raspuns stabil si depinde de preferinte?
Daca mie imi place sportul tu nu o sa imi dai funda pentru ca tie nu iti place, sau cum?

| NotMyFault a răspuns:

Psihologia. Este utila.

| FluturicaMicaMica a răspuns:

Materia mea preferata este romana fiindcă învăț despre tot felul de lucruri interesante și lucruri care pe mine ma interesează.

Întrebări similare