| UnderPressure a întrebat:

Care este melodia, una singura, care v-a placut cel mai mult, de cand ascultati voi muzica?

31 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=m_uWS6K-VF8
E o melodie veche, dar care nu se "uzeaza" ca alte melodii, care, pe masura ce le ascult, incep la un moment dat sa ma plictiseasca. Inca ma trec fiorii de fiecare data cand o ascult, si cred ca mereu va fi asa. Si datorita liniei melodice, dar si datorita mesajului ei.

| Lioana a răspuns (pentru cristi202):

A ta e o alta piesa superba. Dar uite si una mai actuala. Una din putinele piese bune ale prezentului. https://www.youtube.com/watch?v=2Vv-BfVoq4g

| cristi202 a răspuns:

E interesant ca am fost numit bosorog happy happy happy. E a doua oara. Pina acum, in ciuda virstei, mi se zicea "baiatul".
Si vechiturile de melodii pe care le ascult au ramas in timp tocmai pentru ca sunt frumoase, inca pe multe din ele le mai auzi la posturile de radio. Sa vedem cu cate din melodiile de azi se va intampla la fel.

| Holiday a răspuns (pentru cristi202):

"E interesant ca am fost numit bosorog happy happy happy. E a doua oara."

Stai, nu te opari, ca ma includeam si eu in categorie. In plus, nu-mi aduc aminte sa iti fi spus cu alta ocazie asa.
Era mai mult autoironie.happy

| cristi202 a răspuns (pentru Holiday):

Stai liniștit, era doar o observație, nu m-am opărit, scuze dacă asa a părut, am văzut ca te-ai inclus și pe tine. Oricum, mulțumesc pentru melodie, nu știam de ea, dar ma bucur ca am aflat-o

Și cand ziceam de a doua oara, era a doua oara în viata mea, nu de către tine. Trebuia sa specific asta.

| AFR81 a răspuns:

Beyonce - Halo cred ca mi-a placut cel mai mult, dintre toate. Acum m-am cam plictisit de ea si ascult altele, insa daca ar fi sa fac un top, ar fi pe primul loc.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu m-am gandit, dar cu siguranta e vreo manea.

| Holiday a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=IajXNj3ZDDE

Am navalit toti bosorogii cu vechiturile noastre peste intrebarea ta.:))
Dar uite, mai dreg busuiocul cu un videoclip, tot asa, nu prea nou, dar cel putin interesant.:))

https://www.youtube.com/watch?v=PCblub_M_Hc

Și ce dacă sunt vechituri? Vechitura de melodie pe care ne-ai arătat-o e una din acelea ce sunt în stare sa iti înfrumusețeze ziua indiferent de circumstante. Am si adaugat-o în playlist-ul meu.

| Lioana a răspuns (pentru Holiday):

Asa te simti tu? Bosorog? Cati ani ai Holiday?
Melodiile astea nu sunt vechituri. Sunt HIT-uri care nu se uzeaza niciodata. Bine, nu si ultima postata de tine.

| Holiday a răspuns (pentru Lioana):

Nu e vorba cum ma simt, e vorba ca indiferent cum ar fi, sau ce impresii avem despre noi, nu ne mai putem compara cu cineva de 20-30 de ani din foarte multe puncte de vedere. Oricat ne-am alinta noi, asta e realitatea.
Au FOST HIT-uri, acum nu le mai asculta decat cei care si-au trait tineretea pe vremea aia, restul se uita patrat la ele, si pe buna dreptate. Iar obiectiv vorbind, chiar sunt "vechituri" indiferent cat de valoroase sau frumoase sunt pentru unii.

Deci tu incerci să privești lucrurile din perspectiva tineretului. Totusi s-ar putea sa te inseli. Nu poti generaliza gusturile lor. Mie cel putin imi plac unele piese scoase inaintea existentei mele.

Si totusi, chiar de sunt vechituri, la radio le mai auzi, si inca destul de des. Asta inseamna si ca sunt bune. Chiar daca poate demodate happy

| cristi202 a răspuns (pentru Lioana):

Huh, ce melodie!
Imi aduce aminte de multe melodii din ani 80-90 care mi-au placut enorm si pe care nu le pot uita. Parca muzica de atunci avea mai multa substanta...

| Lioana a răspuns (pentru cristi202):

Asa e. Piesa e din 2000 dar are tenta melodiilor anilor 80-90. Melodiile de atunci faceau sa vibreze sufletul in noi.

E de fapt din 1989.laughing

Scuze, credeam ca zici de a lui.happy

Te inseli Holiday. E lansata in 2000. Vezi pe wikipedia
https://en.wikipedia.org/wiki/Hold_Me_for_a_While

Vezi ca m-am corectat mai sus.

Ok. Am vazut. Te refereai la "Right Here Waiting".

| sopranaCadaverica a răspuns:

Yasmin Levy - La Alegria

| UnderPressure explică:

Multumesc.
As da tuturor voturi dar din nefericire sunt minor. happy

| RAY a răspuns (pentru UnderPressure):

Las ca mai cresti man si devi adult

| Mistery3Teodora a răspuns:

Julia Brennan-Inner Demons. A ta care e?

Întrebări similare