| tantricday a întrebat:

Care este metoda cea mai rapida si mai sigura pentru a-mi trezi complet clarviziunea spirtuala?

Răspuns Câştigător
| LauraSpataru a răspuns:

Depinde ce inseamna in acceptiunea ta "clarviziune spirituala". Unii ti-ar putea raspunde ca cel mai usor o atingi prin credinta netarmurita in Divinitate, altii prin sex. Well, nu sex sportiv, ci sex tantric (daca ai citit Kama Sutra, stii la ce ma referwinking )

5 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Meditatia. Daca vrei mai multe detalii despre aceasta metoda, iti sugerez sa citesti cartile celui mai mare ganditor al vremurilor moderne, indianul OSHO. Te asigur ca tot ce spune e convingator si accesibil.Numai bine.

| madia a răspuns:

Autosugestia?

| multimoak a răspuns:

Ai incercat sa te dai cu capul de pereti? Nu exista asa ceva! Eu una nu cred in tampenii din astea si daca intr-adevar exista la ce-ti foloseste? E mult mai frumoasa viata sa o traiesti asteptand sa vezi ce se va intampla. Daca vezi ca peste 5 ani ajungi mare si tare, ai sa te lasi de scoala si ai sa astepto sa ajungi acel boss pe care l-ai vazut in viitor? Viitorul ni-l facem singuri prin fapte tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-i aia clarviziune spirituala?

| tantricday explică:

Kama sutra nu are legatura cu amorul tantric decat prin faptul ca prezinta o serie de posturi amoroase care intr-adevar pot avea si efecte subtil energetice clar directionate