| DracuIa a întrebat:

Care este modelul de masina preferata pe care ti-ai dori sa o ai?

13 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

...
Grea intrebare. Eu vreau de toate.
Incepand cu berlinele (limuzinele) puternice, pana la masini de offroad si autoutilitare.
Ba chiar mi-ar placea si autobuze, dar n-am bani de nivelul ala.
Nu am o masina preferata, nu ai cum sa obtii tot de la o masina. Actuala are foarte mult spatiu, e fiabila si performanta, dar agata si la iesirea de la supermarket, iar eu stau la munte. Trebuie si un offroad.
Uneori trebuie sa pun remorca, si nu imi place. Nu ar strica un Sprinter pe langa casa.

| Hammurabi a răspuns:

N-am nici o preferință. E ok asta pe care o am.
Dar și dacă aș fi avut una mai ieftină ar fi fost la fel de ok.
Mă interesează doar să mă deplasez ușor și cât de cât confortabil.

Răspuns utilizator avertizat
| Hammurabi a răspuns (pentru DracuIa):

Electrică. Tesla Model 3.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Hammurabi):

Se pot face drumuri lungi cu ea? De exemplu 1500km; cate incarcari ar fi necesare, si cat ar dura?

| Hammurabi a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Pai autonomia reală e cam de 560-580 km chiar dacă producătorul spune ca depășește 600 km.
E cam stresant să pleci la drumuri lungi (peste 5oo) dacă nu știi exact traseul și ce stații de încărcare ai pe traseu.
Ce să zic, părerea mea e că e excelentă să o folosești local pe unde te învârți zilnic, așa într-un range de max. 270 km. Dar la drumuri lungi... și eu când vin în RO iau mașina firmei, un Range Rover Evoque diesel. laughing

Am vazut multi ucraineni care se refugiau cu Tesle, de aia eram curios. Cat timp ar trebui sa stea intr-o statie de incarcare, pentru full?

| Hammurabi a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Cam în 40 min. se încarcă 80%, și într-o oră și 10 min. full.
Acum depinde și de stație. De ex. la bulgari sunt cam vai de mama lor stațiile de încărcare. Am stat odată în Sofia cam 1:30 ore să încarc 80% să fiu sigur că apuc să trec granița înapoi în GR.

E bine, mă temeam că se stă 3-4 ore la încărcat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toți au mașină din familia mea,eu sunt singurul care nu am,mi se face rău în mașină,așa că nu prea sunt impresionat de mașini. Dar am auzit că cada conduci nu ți se mai face greata,nu știu nu am probat! Mai degrabă mi-aș lua un motor,sau un scuter, bicicleta electrica. Cu mașina și dacă conduci impecabil sa găsește un tripat sau un bețiv sa intre in tine, mai ales că la noi se obține permisul prin cai neortodoxe, multi nu știu nici să citească și să scrie și au permis, te mai miri de ce se ivesc atâtea accidente auto in trafic peste tot

Întrebări similare