April
| April a întrebat:

Care este modul vostru cel mai placut de a incepe ziua?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm dupa ce m-am trezit. mai stau un pic in pat pe intuneric si ma uit pe geam. culoarea de afara este de un albastru relaxant...intim, si ma gandesc la cat de scurta este viata asa ca indiferent de zi, trebuie sa profit neaparat de ea.

10 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Cel mai frumos mod de a incepe ziua pentru mine ar fi sa am femeia iubita langa mine. Dar cum deocamdata nu exista asa ca incep ziua printr-o iesire afara sa vad cum e vremea, iar apoi intru pe net.

| lia a răspuns:

Cu un sarut si un mic dejun la pat. happy

| xibalba a răspuns:

Ma intind, imi mangai pisoiul, vorbesc cu el, il invidiez ca el nu trebuie sa se trezeasca la ore matinale... si, dupa caz, vorbesc la telefon cu "gigel"hee hee

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Cu muzica preferata happy

| Aurelia a răspuns:

Mod placut de a incepe ziua...mod placut? Da, exista, dar nu mi s-a intamplat si ma indoiesc de faptul ca se va intampla vreodata: ca atunci cand deschid ochii dimineata sa vad persoana iubita in fata mea, venind sa-mi spuna "buna dimineata"...

| Mefisto23 a răspuns:

Micul dejun la pat. Cu tot cu desert. big grin Dar cum a inceput Postul Craciunului.

| Yly a răspuns:

Dau drumu la pc, o melodie buna, vb la tel cu "gigel" al meulaughing..si apoi o cafea bunicicabig grin

| prettyodd a răspuns:

Cu un zambet si un gand placut.
day dreaming

| demonel a răspuns:

Ma culc cu muzica mponita ma trezesc cu ea

somnul meu e de mazim 13h si 36min deci nu conteaza cum ma trezesc compenseaza perioada de somn

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce e mai placut decat sa incepi ziua cu o cafea si eventual o tigara? poate niste jazz...

Întrebări similare