Eu român, nu rus. Salut vasile.
https://www.youtube.com/watch?v=x9uw0GPDHO4
Nu stiu de ce o vedeti pe Barca mare echipa, ei au facut egal cu Malaga in campionat si sa bata Realul? Adevarul este ca nici Real nu joaca cine stie ce,, dar sunt peste Barca in acest moment.
Cat despre marea echipa Chelsea, doar potop de rasete am cand aud de ei, in derby-uri si-au luat bataie, doar pe United au batut si ei,, si la ce scor 4-0 bwhahahahaha
La mine este numele complet! Imi asum TOT! Daca voiam sa lucrez pe alte planuri, imi mai faceam cateva alte ID-uri! Ca majoritatea din voi! E o forma penibila de lasitate! Am pus problema asta candva, TPU-ului, dar aceleasi drepturi ale omului (nu stiu care om?), va permite sa jucati in defavoarea cinstei, onoarei, curajului! Cred ca suntem, ramanem o tara de 'undercover!"
De cand asculti muzica populara.
Nu ascult muzica populara. Urasc muzica populara la fel de mult cum urasc si manelele.
Stiu. Era doar o gluma, sa te agit.
Stefanel.
Ah, nu! Stefanel-San.
Imi place sa mi se zica Yukki-kun
O_o lol
Stiuuu T.T, dar sa nu mai zici la nimeni. Ramane micul nostru secret. Am incredere in tine mai ales dupa faza cu Stefan.
Yay o sa pastrez secretul
Numele meu normal e AlungatiTiganiiSiMusulmaniiDePeTeritoriulRomanieiCatMaiEtimpCaAltfelOsaNePierdemTara
FluturicaMicaMica întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: