Obiectul fara de care nu as putea trai ar fi ...hmmm o chestie produsa din celuloza sau latex, de diferite marimi si culori, se fabrica pentru fiecare tara intr-o tara diferita, pentru multi e letala, pentru altii motivul de a trai. exact:Banul!
obiectul pe care il consider inutil...pai,sa vedem. o chestie produsa din celuloza sau latex, de diferite marimi si culori, se fabrica pentru fiecare tara intr-o tara diferita...
Cred ca fara telefon. mi-am uitat intr-o zi telefonul acasa si fara el am avut o gramada de belele.inutil nu consider niciun obiect pe care il am pentru ca astfel nu l-as mai fi luat, sa zicem totusi...umerasele pentru ca nu-mi pun niciodata hainele pe umeras
Obiectul fara de care nu as putea trai este o imbracaminte minima caci fara ea m-ar da afara de la servici pentru incalcarea grava a normelor de conduita morala.
Nu pot trai fara telefon, si cel mai inutil cred ca este pixul din geanta mea, care numai are pasta de ceva timp, dar nici ca ma indur sa-l arunc.
Nu as putea trai daca nu as avea oglinda. si obiect inutil nu prea consider nimic, deoarece toate lucrurile sunt bune la ceva.
N-as putea trai fara un obiect de scris, dar imi pot imagina o viata fara televizor.
Nu as putea trai daca nu as avea telefon. si obiect inutil nu prea consider nimic, deoarece toate lucrurile sunt bune la ceva.
Skittles19 întreabă: