Dacă familiile ar sti sa isi educe copii, sau ar avea mai multa grija de ei poate cumva s-ar mai imputina din atâtea crime si dispariții. Daca fetele din ziua de azi nu ar încerca să pară mai mari si mai sexoase decat sunt niste copile de 14 15 ani poate nu ar mai atrage atâția obsedaților.
Acuma nu vreau sa arunc cu pietre in ele doamne fereste pentru ca sunt niste suflete totusi, dar mai consider ca daca legea asta de **** s-ar schimba si s-ar cauta minori dispăruți înainte de cele 48 de ore in care pot sa fie omorati sau vanduti in strainatate altfel ar merge treaba.
Nu sunt vândute nicăieri, nu sunt date la produs sau scoase din țară sunt moarte.Acest om este cu probleme psihice, un om cu probleme de sexualitate ce balea la niște carne tânără si proaspata.Cine stie prin ce context si conjunctura i-a venit ideea cu autostopul, dar cert e că i-a fost plănuit.Cunostea interlopi si proxeneți pentru ca cel mai probabil umbla la prostituate, iar in Italia avea interdictie poate tot pentru ieșirile lui ciudate si agresiunea asupra femeilor, sau pentru ca poate si-a agresat si acolo familia iar străini nu accepta rahaturi din astea cum facem noi.Pe prima fata (dintre astea doua ca poate au fost mai multe) a batuto, violato si omorato cum a spus si el pentru ca a vazut ca se face valva cu disparitia ei si s-a gandit ca poate se va ajunge la el, iar cu a doua de frica, ca il va prinde având în vedere că a sunat la 112.Nu stiu exact daca arse, date la câini, aruncate pe apa dar cert e că sunt moarte.Nu isi riscă nici un interlop "afacerea" cu un astfel de debil mintal au ei oameni lor.
Eu stiu ca e greu pentru părinți sa accepte ca nu mai sunt si inteleg ca din cauza poliției și procurorilor care nu au procedat bine se da senzatia ca se musamalizeaza,dar totusi sa fim realiști nu au miere si nici aur pe ele,nu au câștigat miss univers sa coste o avere,plus ca in cazul alexandrei se pare ca nici virgină nu mai era ca a spus ea ca a violato cand sunt alte zeci de mii la fel ca ele ce merg de buna voie,sau pe care nu le caută nimeni, sau pe care le pot prosti usor de ce s-ar riscă cineva cu o situație de genul.
În fine sunt multe la mijloc, dar nimeni nu se prinde ca omul ala e nebun, se joacă cu toti pentru a mai trage de timp, plus ca stie ca daca nu este cadavru nu e crima iar lui nu i se da pedeapsa pentru crima, plus ca la 65 de ani eu injumatateste asa ca iese basma curata cu anișori puțini.
" Daca fetele din ziua de azi nu ar încerca să pară mai mari si mai sexoase decat sunt niste copile de 14 15 ani poate nu ar mai atrage atâția obsedaților."
Ce face? Adică tot fata e vinovată, bietul om libidinos și laba Giurgiu, cum să își ție sculamentul în pantaloni. Oare dacă te violează unui mai debitezi tâmpenii de-astea.
De ce **** sariti in capul omului daca nu citiți tot si nu înțelegeți ce explic aici.Intrebarea a fost ca ce părere am de cazul din caracal iar eu am enumerat greșelile fiecăruia. Unde vezi tu ca am luat apărarea la x sau y,ba din contra am zis si vina părinților,si a lor si criminalului si a poliției.E clar ca trebuie pedepsit pentru ce a facut si nu este normal, dar si noi trebuie sa conștientizăm că putem da peste niște bolnavi psihic fara sa stim ca sunt duși cu pluta si sa avem grija.
Când mai vrei sa te iei de un om citeste tot ce scrie, nu judeca o părere sau o afirmație a unui om fara sa o gândesti si tu pentru ca de aia suntem in cacatu in care suntem, pentru ca batem din gura inutil, nu ascultam si parerea altuia si mergem ca oile in turma. Daca noi ca si popor am avea mai mult creier si am gândi fiecare pentru noi si toate posibilitățile altfeĺ am merge.
Si eu cred ca mai trăiește, și sper sa ajungă cu bine acasă! Pacat ca ca rămâne cu traume pe viața!
Dacă fata ar fi trăit, ce crezi că ar fi făcut? Nu ar fi mers la poliție să să scape, nu ar fi fost găsită deja? Eu zic că e moartă 100%
Cum sa mearga ma la politie? uita-te la documentare cu traficanţi de persoane sa vezi cum sta treaba, e vie 100% si guvernul si mass-media musamalizeaza ca sa se uite de greşelile făcute, plus ca oasele alea arata vechi de ani, nu de câteva ore, gândeşte logic si nu te lasa inflentat
Și atunci, de ce n-a fost găsită deja? Dacă era vie, oricum murea de lipsă de oxigen sau foame.
Nu ai idee, cum sa fie gasita de imbecilii astia de politisti care nu au fost in stare sa intre in casa lui? e mafie pură si toti sunt mana in mana
Tu nu vrei să accepți adevărul, nu? E moartă și gata, OK!
O sa vedem(((((:
Așa e, abia aștept să-ți văd fața aia posomorâtă când vei afla rezultatele
SINcer nu prea ma intereseaza pe mine daca e moarta sau e dusa in alta tara. Nu e nici prima nici ultima care a patit asta, chestiile astea se petreceau in Romania inca de pe vremea comunismului.
Cazul asta a aratat ce rasa spurcata de oameni sunt in Romania si cata ura au unii pe altii.
anonim_4396 întreabă:
Pufarinee întreabă:
Iubesc Limonada întreabă: