| Hyperion7 a întrebat:

Care este părerea voastră despre generația y? Credeți că este o generație ok?
Eu unul consider că generația milenial este o generație a contradicțiilor! Aceștia au fost crescuți intr-o teroare emoțională,Intr-o lipsa totala de afecțiune, într-un haos generat și de revoluția din '89.Insa ce nu înțeleg eu la aceștia e că au impresia că dacă forțează cuiva pe gat o idee,înseamă că automat e și un adevărat general valabil! De asemenea, sunt o generație a contradicțiilor, deoarece ofer doar niste condiții materiale(cel mai probabil majoritatea) și au pretenția să primească luna la picioare sau sunt stricți cu ai lor copii și așteaptă de la aceștia să fie deschiși.Mai sunt și cei care îți taie aripile pe motiv că nu ești suficient de bun.Nu te costa nimic sa oferi o vorbă bună, mai ales copilului tau.Cat despre cei ce nu au copii.Sunt foarte răutăcioși sau negativiști.
Eu unul consider că generația asta mea,chiar daca este stricată in mare parte sunt și persoane care chiar sunt open mine, înțeleg și încurajează omul la nevoie. Poate că generația milenium a fost afectata de atâtea,dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți distrugi descendenții,ci din contra, daca tu ai fost distrus,fi tu schimbarea și adu o bucurie pe cineva!
Și încă ceva,pe acest site observ astfel de caractere,destul de nocive din punctul meu de vedere! Cum ziceam și mai sus,nu îmi poți da sa inghit adevărul tău ca fiind un adevăr general valabil! Mai mult, pentru acei oameni ce împroșca cu negativism și superficiale,de ce o faceți? Cum dormiți nopțile știind că poate ați distrus o speranță?happy
Mai mult,care e problema unora de a mă pune pe mine la zid? Cu ce drept? La fel cum eu respect părerile celorlalți,chiar daca sunt complet greșite,așa ar trebui să faceți și voi, stimabilă generație y.TPU este un site care are ca scop ajutorul reciproc, nu promovarea unor anume feluri de mentalități și crearea de dispoziții proaste!

Răspuns Câştigător
| StoicAnalysis a răspuns:

Generatia y fiind persoane de la 24-39 ani, printre care ma numar si eu ( am 25 ).
In general, da, romanii din generatia y au o mentalitate post comunista tocmai din cauza tranzitiei de la comunism, la democratie. Insa e valabil doar in tarile ce au fost si sunt in curs de dezvoltare. In celelalte tari deja dezvoltate, nu e aceeasi problema pe care ai mentionat-o aici.
Acum ca am clarificat asta, ne ducem mai departe. Oamenii cu aceste trairi haotice si confuze, nu sunt in totalitate acei oameni ce forteaza oamenii sa accepte o idee ca fiind un adevar absolut. De exemplu si eu, si cunosc si alti mileniali ca mine, ce nu promovam comunismul, si nici nu fortam pe nimeni sa ne accepte ideile. Daca oamenii vor sa ne asculte, e ok, daca nu, atunci sa asculte in alta parte. Nu ii fortam deloc. Majoritatea milenialilor mentionata de tine, gandesc in modul asta, pentru ca nu invata din greseli si nu vor sa fie sinceri cu ei, Orgoliul lor fiind colosal.
Trecand la generatia Z ( cea de acum ), eu unul, nu o consider stricata. Ba chiar din contra. Statistic vorbind, generatia Z, are un coeficient de inteligenta foarte ridicat fata de generatiile trecute, ceea ce e si normal sa se intample. Insa majoritatea o considera stricata, pentru ca potentialul lor intelectual, e directionat pe lucruri si idei inutile si toxice. Si asta in mare parte e vina societatii care promoveaza lucrurile astea inutile, si din vina parintilor, pentru ca nu ii educa destul incat sa le evite. Nu am sa dau nume acelor lucruri si idei inutile, pentru ca stiti cu totii ce se promoveaza gresit in momentul de fata.
In concluzie, oameni idioti si toxici au fost, sunt, si vor fi intotdeauna, indiferent de generatie. Problema reala este de ceea ce se promoveaza la scara larga in acele generatii. In comunism se promova mancatoria intre oameni, violenta, si pupatul in fund. Acum, se promoveaza... Doar uitati-va pe Youtube la tendinte si o sa vedeti laughing.

| Hyperion7 explică (pentru StoicAnalysis):

Bine punctat!

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Hyperion7):

Multumesc pentru funda. Lumea ar fi mai buna, daca am invata din greseli si am lasa orgoliul la o parte. Asta ne lipseste din totdeauna. sad

| Hyperion7 explică (pentru StoicAnalysis):

Evrika!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Nu am nicio părere despre nicio generație.
2.Eu mă consider a fi o buburuză pe lângă mulți de pe TPU care-s adevărați dragoni.

| Hyperion7 explică (pentru anonim_4396):

Vreau să știu și eu câteva nume de dragoni

Să îți mai spun ceva, doar pentru că ești buburuza, asta nu înseamnă că nu ai absolut nicio relevanță!
Degeaba ești un dragon, dacă oferi răspunsuri de carton, sfaturi eronate și mult venin.Si da, acești dragoni de care-mi vorbești, au fost și ei, cândva, la rândul lor, tot niste buburuze, lumea de aici i-a făcut așahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu consider că generația Milenial, din care fac și eu parte, este mai cu capul pe umeri, mai cu principii și mai matura decât generația Z!

In anumite aspecte,însă în altele, printre care și emoționale,personal, cred că s-au decuplat, bine,nu toți,dar destul de mulți.
Poate nu sunt inca matur,însă principii am și eu,cu toate că fac parte din generația Z.
Deci,din punctul meu de vedere,vorba "pădure fara uscăciuni nu exista"…există și mileniali perfecți,dar și defecti, cat și copii din generația Z care merita auziți, iar alții ignorați.
Spre exemplu da, dvs. da, personal, dvs. sunteți mai open mind și oferiți răspunsuri pertinente in raport de 80-90%,însă alți utilizatori răspund și la plesneală și la mișto*Asta așa, ca o comparație* tongue

Întrebări similare