| wahaha a întrebat:

Care este părerea voastră despre musulmani?

39 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde cat de habotnici sunt.
daca sunt, aceeasi parere ca ortodoxii habotnici.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru suntserios):

Când au aruncat ortodocșii "habotnici" clădiri în aer?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Niciunnumedeutilizator):

Niciodata.
Daca ce relevanta are asta?
Le iarta cumva spre exemplu cruciadele?
Sau suprimare femeii?

Cruciadele au fost în primul rând catolice (cu toate că împăratul Bizanțului l-a rugat pe papă să convoace prima cruciadă) și nu au fi existat dacă musulmanii nu s-ar fi apropiat prea mult de Europa.
Ce înțelegi prin "suprimarea femeii"? Musulmanii sunt cei care discriminează femeii. În islam femeile nu au dreptul să iasă din casă fără hijab. În țările islamice femeile nu pot primi educație și nu pot conduce. În creștinism nu s-a pomenit niciodată de așa ceva.

| Drimmero a răspuns:

Sunt nebuni, aia nu pot fi numiti oameni normali, degeaba au miliarde facute din titei pentru ca tot niste camile fara minte sunt. Religia le-a luat mintile, cretinii ortodocsi de la noi sunt mici copii pe langa aia. Pot sa zic fara niciun pic de exagerare ca e religia care face cu bolta cel mai mult pe drepturile omului, femeile in special sunt tratate ca pe niste sclavi iar legile tarilor arabe se aplica in comformitate cu cele religioase. Nu stiu cum poti fi atat de spalat pe creier incat sa respecti cu strictete niste reguli cretine si sa te inchini la zei inchipuiti cu atata ardoare, sa te calci la propriu in picioare in timp ce mii de oameni incearca sa inconjoare o biserica de cateva ori in cateva ore, zile, sa stai nemancat, baut o luna de zile... si multe alte prostii pe care le fac ei, mie imi da cu virgula de cat de primitivi sunt unii oameni. Sa nu mai zic ca religia musulmana a generat o gramada razboaie in istorie, genereaza si acum, mai nou de vreo 10 ani au inceput sa colonizeze incet dar sigur Europa, prea multi arabi strica prin Occident, daca nu se iau masuri o sa ajungem sa ne plimbam cu cearceaful pe strada sau sa ne urcam pe covor in speranta ca isi ia zborul cu noi. Verii barbosi ai lui Ali Baba ar trebui sa fie pusi cu botul pe labe si facuti sa inteleaga ca religia lor nu e pentru toata lumea inainte sa actioneze ei primii ca altfel e jale.

suntserios

Eu nu am zis ca sunt unii mai buni ca altii, am zis ca au aceeasi parere. Femeia e considerata o masina de facut copii in multe religii, ca la unii e mai extrem decat la altii intrebarea era ce parere avem si au am o parere proasta despre aceste obiceiuri.

suntserios

Inlocuieste ortodoxi cu crestini habotnici daca vrei sa fim corecti din punct devedere istoric legat de cruciade atunci. E irelevant motivul, important e ca si-au impus credinta cu sabia asa cum musulmanii o fac cu bomba.

| Drimmero a răspuns (pentru Niciunnumedeutilizator):

Cumva Cruciadele au fost razboaie impotriva islamismului, daca nu erau ele la vremea repectiva acum cel mai probabil Ali Baba era prezent si mai mult in Europa. Spania e tara cu cele mai multe influente arabe din Europa pentru ca au fost sub ocupatie araba acum sute de ani, Andaluzia e o regiune araba 100%, Madrid de asemenea e un oras arab, influentele se simt si acum. Urmeaza Franta si Germania sa devina niste iubitoare de Coran in vreo cativa ani...toleranta in exces (prostia) duce la pierderea propriei identitati, e pacat pentru ca vorbim totusi de niste giganti istorici si economici, nu de niste lache fara vreo putere.

Dacă femeia este o mașină de făcut copii în creștinism, cum se face că Fecioara Maria este cea mai venerată persoană din creștinism?
Ideea că scopul principal al femeii este reproducerea a apărut în Renaștere, în Occident, fiind de origine păgână, nu creștină.

Scopul cruciadelor nu a fost să convertească anumit regiuni, ci să le cucerească. E o diferență destul de importantă.

suntserios

E cea mai venerata pentru ca a facut un copil nu din alt motiv... deci tocmai ai demostrat ce ziceam eu.

| pufulescu0o a răspuns (pentru Niciunnumedeutilizator):

Lasa-l in pace pe Serios, este de ani de zile postac anti-religie si pro lgbt pe acest site. Poate l-o fi abuzat vreun barbos cand era mic si acum zice ca toti barbosii au ceva cu el

| pufulescu0o a răspuns (pentru suntserios):

Te cunosc demult, din 2018! Singurul tau argument este " da dar si crestinii au facut asa, daca nu mai rau..." si fereasca Soros;-) sa zica cineva ceva rau despre islam in prezenta ta!

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru pufulescu0o):

Pai vezi că zici că mă cunoști, în realitate văd că nu ai înțeles din 2018 până acum că am ceva cu orice religie nu doar cu creștinii sau musulmanii. Cu crestini habotnici am ceva in particular că sunteți multi pe aici și vb direct. Daca apare un musulman habotnic în discuție am sa am și cu el ceva. Stai liniștit. Și spre deosebire de tine și de musulmani eu sunt pro drepturile omului să fac sex consimțit cu cine vrea și când vrea....haha.

Pe de altă parte istoria nu poate ascunde atrocitățile religiilor.
Pe de altă parte prezentul nu poate ascunde ipocrizia religiilor.

Așa că... Avantaj eu.

| pufulescu0o a răspuns (pentru suntserios):

In creierul tau da, ai avantaj totdeauna!
Doar ca in fata musulmanilor nu cracnesti, am vazut!
Ai tu ce ai cu crestinii, nu ma deranjeaza decat insistenta ta de a posta sub orice intrebare despre crestinism, in rest... mult succes iti doresc, Dumnezeu nu doarme si nici nu da cu parul! Loveste cu altele mai subtile nenea ala din cer;-)

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru pufulescu0o):

Ti am zis, sa apar pe aici un musulman cu idei sa ne contrazicem si am ceva si cu el. Nu e bai. Esti habotnic, nu ma intereseaza in ce crezi, daca scrii tampenii ne contrazicem.

"Dumnezeu nu doarme si nici nu da cu parul!"
mai era un prietenas al tau pe aici cu acelasi motto zilele trecute.
Incerca sa imi povesteasca cum dumnezeu pedepseste un ortodox care se casatoreste cu un penticostal prin a le da copii cu handicap.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Turci spurcați...

Este venerată pentru credința ei în Dumnezeu, credința atât de mare încât Dumnezeu i-a propus să-L poarte în pântec pe Mântuitor. Ori crezi că a fost aleasă o femeie la nimereală?
Cum rămâne cu celelalte sfinte? Sau cu călugărițele? Dacă scopul femeii ar fi să facă copii, de ce ar duce călugărițele o viață castă?

suntserios

"Ori crezi că a fost aleasă o femeie la nimereală?"
Absolut.

"Cum rămâne cu celelalte sfinte? "
Foarte putin comparativ cu barbatii...

| Geass1 a răspuns (pentru Niciunnumedeutilizator):

Interzicerea avorturilor duce la creșterea numărului de avorturi ilegale aka viața în pericol a femeilor. (drăguți creștinii, da na, să zicem că ăia-s catolici) Ortodocșii sunt în stare să uite ce-i aia iubirea semenului în momentul în care cineva e din comunitatea LGBTQ+. (aviz rata mare de suicid a persoanelor din comunitate sau sfințirea după marș) Acum, problema nu e nicio religie, problema e extremismul. Sunt o grămadă de mulsumani care-și văd de treaba lor. E ca și cum ai spune că toți românii sunt niște hoți pentru că unii fură.

| Geass1 a răspuns:

Niciuna. Nu mă deranjează nimeni atât timp cât sunt respectată. Sunt unii mulsumani ok și unii care nu. (la fel cum nu toți creștinii sunt ok)

| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru Geass1):

În Statele Unite s-au interzis avorturile în jumătate din state și nu vedem fenomenul descris de tine. De fapt, nu am auzit de niciun caz, deși pruncuciderea a fost interzisă în multe țări. Nici măcăr nu putem avea o statistică în privința asta, deoarece avorturile clandestine nu sunt raportate și înregistrare. Deci e doar speculație.
Nimeni nu bate dacă ești LGBT (sau, cel puțin, BOR nu încurajează asta), dar ai datoria morală de-ai avertiza pe cei care trăiesc în păcat. Iar rate mari de suicid sunt și în S.U.A., unde nu există discriminare împotriva lor, deci cauza trebuie căutate în altă parte.

Până și 25 decembrie e de origine păgână. laughing
„Îţi voi mări mult durerile naşterii;
în durere vei naşte copii.
Dorinţa ta va fi pentru soţul tău,
iar el va stăpâni peste tine."
Foarte feministă într-adevăr. Dar da, Fecioara Maria e foarte apreciată. De ce ar fi cea mai venerată din creștinism? Argumentul tău e că femeia nu e o mașină de făcut copii pentru că Fecioara Maria e venerată? Mă rog, de ce este? PENTRU CĂ A AVUT UN COPIL?

Normal că nu, că e ilegal. Dacă ai auzi, ar ajunge în închisoare.
Cum rămâne cu alte păcate? Nu văd pe nimeni arvetizând pentru altele. În SUA nu există discriminare împotriva lor? Doar pentru că e legală căsătoria nu înseamnă că nu există discriminare. Cred că ar trebui să mai studiezi zona.

| Holiday a răspuns (pentru Niciunnumedeutilizator):

Misticismul crestin a facut mai multe victime decat cel musulman.

| Holiday a răspuns (pentru Niciunnumedeutilizator):

"Ori crezi că a fost aleasă o femeie la nimereală?"

N-a ales-o nimeni. Isus e copil din flori, devenit la maturitate sectant schizofrenic. Restu-i legenda.

| Holiday a răspuns (pentru Drimmero):

Acum 300 de ani exact la fel era si crestinismul. Faptul ca acum si-a limitat intr-o oarecare masura mizeria e datorat secularismului.

Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Prea sadici, in rest sunt ok cu ei.

| Theo94 a răspuns (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

What? Esti sarcastic? laughing)) Tu ce etnie, natie esti?

Întrebări similare