Eu nu cred in vrajitorii, gandeste-te ca este imposibil ca niste vorbe, ierburi, cantece, dansuri etc sa-ti influenteze viata atat negativ cat si pozitiv. noi suntem unicii stapani ai destinului si fiecare lucru pe care il facem ne poate schimba cursul vietii.
Nu exista vrajitorie.Este vorba despre energiile omului pe care le raspandeste in toate directiile.La suparare omul poate sa-i transmita unui om niste energii foarte puternic negative. Cei care practica vrajitorie nu fac decat sa isi dea motivatie puterii. E prea mult de explicat pe tema asta, dar tine minte nu exista blestem. Exista doar o energie care se poate tine dupa tine un anumit timp, o energie care iti ia mintile"... cel ce a aruncat energia pe tine si-a consumat ani buni din viata. Nu va folositi energiile.
Vrajitoria dupa parerea Bisericii, este o unealta a necuratului.Asa ca trebuie sa o evitam.Mereu vrajitoria a fost ceva sumbru si urat si asa va ramane. Ea distruge sufletul.
Ma gandesc asa, ca si la vampiri, varcolaci, oare chiar au existat vrajitoare, vraji?
nu stiu ce sa zic