| Timishan a întrebat:

Care este parerea voastra sincera (si in primul rand decenta), despre acest Site, TotiPentruUnu? big grin tongue

Răspuns Câştigător
| EUSIATIT a răspuns:

Jalnica sincer nu mi place dar nu poti sa impui. fiecare face cel taie capul SINcer Raluca ar trebui sa selecteze rasp... urute sa sp asa...

10 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

In primul rand este site-ul meu preferat love struckAici am aflat multe lucruri noi si mi-am facut prietenii.Este un site folositor si foarte prietenos.big grin
Primesti ajutor defiecare data si la randul tau dai ajutor.happy

daniela
| daniela a răspuns:

Pai sincer sunt foarte implicata... abia astept un pic de timp liber sa mai vad ce si cum... Imi place mult

| hashe86 a răspuns:

E unul din site-urile preferate, pe care le frecventez zilnic.
e un loc unde poti interactiona cu o sumedenie de tipologii de oameni, de peste tot, de unde poti invata multe. un loc unde lumea poate sa si spuna pasul oricare ar fi el si in limbajul care ii este familiar, de aceea nu ma atac atat de mult la intrebarile aiurea(ma rog, in anumite limite) si cu atat mai mult la raspunsuri.
din partea mea un vot pro pentru TPU!winking

| CrucifiedCountess a răspuns:

Uhm...are trebui sa am una? ma bucur de site si-mi e de ajuns..nu stau cu formatul parerilor

| viki a răspuns:

Este foarte interesant, intru de vreo 10 ori pe zi sa vad ca mai e nou.laughingSi ajuta foarte mult.happy

| fzcsm a răspuns:

Un site foarte bun si foarte folositor pentru oameni.

| marsy a răspuns:

Este un site. unde poti afla multe lucruri noi. chiar sh interesante, amuzante, este un site unde eu as zice ca nu imi pierd deloc timpu in zadar. happy

| anachida a răspuns:

Buna! ajutor neconditionat! un site cu exprimare libera! o parere buna, in general! O zi buna tuturor!

| sissy a răspuns:

Eu cred ca e un site super deoarece aici chiar suntem toti pentru unu.Pe mine m-au ajutat foarte mult raspunsurile si sfaturile lor si chiar le multumesc tuturor cei care m-au ajutathappy:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Una dintre cele mai bune păreri, sincer.
Este site-ul meu preferat.
Pa, pa.