Gresita intrebarea. Daca eu te urasc foarte tare, cum pot sti ca nu exista o alta persoana ce nu te suporta mai tare ca mine? Ipotetic vorbind, bineinteles.
Eu una nu Mi-am facut o parere buna despre tineDe ce sa te urasca cineva?Din cate stiu nu te-ai certat cu nimeni
Eu urasc jocul Prince of Persia. Posibil si pe tine ca-ti place jocul. glumesc (not)
Salut! Eu unul nu. Iar daca exista asemenea persoane ar trebui sa se gandeasca mai bine daca sunt sigure ca acest lucru isi doresc. Indepartati lucrurile negative din viata voastra si lasati bunatatea sa va cuprinda pentru a demonstra ca suntem cu adevarat oameni!
Eu nu te urasc, este prima data cand aud de tine... Dar incantata de cunostiinta!
Utila intrebare oricum!.cred ca ai ajutat multa lume cu ea....Traim in Romania si asta...ne ocupa tot timpul!
nu cred ca este cineva care sa te urasca pentru ca nu are motiv si mie personal imi place cand ma critica cineva sau imi da un sfat. totul este binevenit.deci nu te ingrijora caci nu te uraste nimeni
Eu te urasc cel mai mult deoarece ai pus aceasta intrebare stupida si pentru ca nu te cunosc
anonim_4396 întreabă:
OviDiU_6326 întreabă: