anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este persoana care ma uraste cel mai tare de aici?

21 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Gresita intrebarea. Daca eu te urasc foarte tare, cum pot sti ca nu exista o alta persoana ce nu te suporta mai tare ca mine? Ipotetic vorbind, bineinteles.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu una nu happy Mi-am facut o parere buna despre tinewinkingDe ce sa te urasca cineva?happyDin cate stiu nu te-ai certat cu nimeni big grin

cami
| cami a răspuns:

Cineva de aici are dreptate ...mare dreptate.

| SweetCandy a răspuns:

Nu pot sa te urasc daca te doare in cot si esti atat de accidentatarolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| hândel a răspuns:

Eu urasc jocul Prince of Persia. Posibil si pe tine ca-ti place jocul. devil glumesc (not) laughing

| inna a răspuns:

Eu

In nici un caz.

| Gregory a răspuns:

Salut! Eu unul nu. Iar daca exista asemenea persoane ar trebui sa se gandeasca mai bine daca sunt sigure ca acest lucru isi doresc. Indepartati lucrurile negative din viata voastra si lasati bunatatea sa va cuprinda pentru a demonstra ca suntem cu adevarat oameni!

| JackieSue a răspuns:

Eu nu am motiv pentru ca nu te cunosc.Si de ce intrebi?

| ing. a răspuns:

Eulaughing. Glumeam. N`am de ce sa te urasc si oricum, eu nu urasc pe nimeniwinking.

| Casiana a răspuns:

Eu nu te urasc, este prima data cand aud de tine... Dar incantata de cunostiinta!

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Eu nu te urascwinking.

Răspuns utilizator avertizat
| SimpleSergio a răspuns:

Utila intrebare oricum!happy.cred ca ai ajutat multa lume cu eawinking...oh go on.Traim in Romania si asta...ne ocupa tot timpul!

| Roxu a răspuns:

Nu te urasc!big grin N`am de ce:X.

| georgica29 a răspuns:

nu cred ca este cineva care sa te urasca pentru ca nu are motiv si mie personal imi place cand ma critica cineva sau imi da un sfat. totul este binevenit.deci nu te ingrijora caci nu te uraste nimeni

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu, insa nu stiu daca cel mai tare? ce ai, claudiule, nu ai dormit bine dupa amiaza asta, sau ai avut tu o revelatie ca cineva te-ar uri? si cu ce te deranjeaza? sa fie sanatos ala care te uraste.si tu la fel. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cand te vad X-(
Nici nu ma mai gandesc...adiohee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca ura bantuie acest site. Aici ne ajutam si ne corectam fara sa ne cunoastem. Singurul mod de a ne cunoaste sunt intrebarile si raspunsurile si, nici asa nu ajungem sa ne uram. Dar, daca te plictisesti, poti sa scrii niste glume sau retetewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si totusi este o persoana si nu mi a raspuns inca big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
La cât de mult te urăsc, tot te iubesc, măi iubi!
O zi bună cu multă dragoste.
Pa, pa.

| FloryDo a răspuns:

Eu te urasc cel mai mult deoarece ai pus aceasta intrebare stupida si pentru ca nu te cunoscthinking

Întrebări similare