| angela111 a întrebat:

Care este petrecerea perfecta pentru o fata de 14 ani (finuta mea)?

Sunt noua pe acest site dar am mare nevoie de ajutor. In curand (24 sept ) finuta mea urmeaza sa faca 14 ani...parinti nu isi permit sa ii faca petrecerea perfecta. Va rog dati-mi si mie ceva idei de cum as putea sa ii fac o petrecere de neuitat. Va multumesc din suflet!

Am uitat sa adaug. Balonase si chestii de printese nu cred ca "se mai poarta" la varsta ei. Am trecut de mult de varsta ei si nu stiu care este "noua moda" la adolescenti.

Răspuns Câştigător
| razvan1305 a răspuns:

Cel mai bine este sa colaborezi cu ea. Pare banal, dar decat sa facii ce crezi tu ca e bine e posibil sa fie jenata de undele chestii care vor fi prea copilaroase pentru ea. Cel mai bine este sa vb cu ea si sa aflii ce vrea. Eu ce exemplu nu am vrut nimic mare, si parinti isi permiteau mi-am invitat cativa prieteni acasa in camera la mine cu pizza bere suc etc. Chit ca no dormit nimeni din casa o iesit ieftin laughing Vorbeste cu ea, e cel mai bine asa

46 răspunsuri:
| Yukki a răspuns:

Ar merge o petrecere in pijama...nu trebuia decat ceva mancare. ceva de rontait si suc

| Carlamonicaanghele a răspuns:

Hmm...pai.parintii mei mi-au organizat-o intr-un parc public. a fost super.
mi-au invitat toti prietenii.am facut paparuda.deci ideal ar fi sa nu se macheze nimenilaughing spun din propria experienta. am servit acolo ce aveam de servit...am facut cinste cu inghetata de acolo...a fost super true:X:X
sper ca ti-am dat idei
succes:*
si pup-o pe finuta ta
as vrea si eu sa am o nana ca tine...dar...eu n-am cunoscut-o
e plecata din tarachatterbox
in finelaughing
nu conteaza
petrecere frumoasa:*
pup

| Ghost a răspuns:

O jucarie de la sex-shop big grin

| miruna3034 a răspuns:

Ei bine... O petrrecere super care si-ar dorio orice fata de 14 ani este la piscina. Acesta este punctul meu de vedere... Poti face invitatii pentru cei mai buni prieteni ai ei si vezi tu muzica Si un cadou pe masura bafta!

| mihai1997 a răspuns:

Primu raspun e excelent sau mai merge o petrecere tot cu prieteni dar totusi pentru 14 ani bera nu e buna cu suc cu muzicam poate un fel de petrecere in pijamale cu muzica un apaetiv frumos sucuri si covrogei si tot ieftin ar fi eu la 14 sunt baiat si i-am implinit p 27 feb 2011 si nu a fost o petrecere bogata mi-a venit o matusa dar chit ca nu a fost extravaganta o petrecere in familie nu strica
mult succes si la multi ani sa-ti traiasca

| ssaTpu a răspuns:

Petrecerea perfecta consta in distractie.

prieteni. muzica, un tort acompaniat de un LA multi ani.(evident)

si incearca sa vb cu ea. intreab`o cam ce si-ar dorii asa ca fapt divers.winking

| LoStEyEs a răspuns:

Ar fi bine sa o lasi sa mearga la discoteca. daca vrei, mergi si tu, darr nu prea multi adulti ca dupa aia o sa se simta jenata happy

| andramaria73 a răspuns:

Fii sumbtil si trageo de limba pentru a afla cat mai multe detalii
cum ar fi: ceai mai crescut cum arata pentru voi lumea de la 14 ani

| ionutVUVUZELA a răspuns:

Pai organizati cel mai bine un gangbang ca la carte

| Caisuta a răspuns:

Eu am implinit de curand 14 ani si am avut o petrecere minunata.Depinde si de personalitatea fetei...De exemplu mie mi-a placut foarte mult dupa ce am plecat de acasa.Am mers cu toti prietenii afara,ne-am plimbat, am facut glume, distractie intr-un cuvant.Cu siguranta o sa ii placa o petrecere cu muzica si tort, dar apoi ar fi mult mai interesant, parerea mea, sa faca ce vrea ea! happy sper sa fie de ajutor! happy

| ЪNª a răspuns:

Deci cred ca ea si'ar dori multe bijuterii, haine desigur si sa stea mult cu prietenii cei dragi dar...totusi intreab'o pe ea cam ce siar dori si asa afli de la ea si eu cred ca e cel mai bine asa dar o petrecere surpriza ar fi minunata pentru eahappy Baftahappy

| dodo1530 a răspuns:

Pai cauta si vorbeste cu prietenii ei.Ei ar sti mai bine cum ar putea avea loc un astfel de eveniment sau intreaba alti copii de 15 sau 16 ani cum siau petrecut ei ziua...BAFTA!

| angela111 explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Nici acum nu m-am decis ce voi face pentru ea. Oricum sper sa am timp pana la ziua ei sa gasesc ceva interesant. Tin sa specific ca eu nu locuiesc in Romania. Sper sa ma descurc sa ii fac o petrecere frumoasa. Luni 12 sept plec in tara si poate voi avea suficient timp pentru a gasi ceva interesant. Va multumesc si pentru urarile de "la multi ani". O sa va tin la curent cu ce am facut. Inca o data multumesc tuturor!

| Ucigasuldeprostie a răspuns:

Angajezi un stripper sa ii danseze lasciv! Ca sa aiba la ce sa viseze pana le pa 18 - 19 ani laughing

| AnaMariaIrina a răspuns:

Cheama-i niste prietene.Adolescentelor le place sa umble prin mall-uri si sa discute despre chestii. Poti chiar sa le dai niste bani sa mearga la un film. Dupa aceea ar Prefera sa mai stea putin prin magazine sa isi cumpere accesorii.

| Urzica_Briana_1990 a răspuns (pentru DeliaDaniela):

Scaunele muzicale?