LOL ) nu vrei sa o stii
Miss Ham Ham )
la scoala ma enerva unu`. imi tot dadea bobarnace si m`am enervat si l`am muscattttt de mana
si de atunci am primit porecla astah
Pai am mai multe
Rox -De la Roxana Numele meu
Licurici - Asa imi spune tata Habar nu am de ce
Scumpy - Asa imi spun cateva colege Nu stiu de ce Dar am obseravt ca nu numai mie imi spun asa
Pai:
Ramo-de la nume
DeDe-:X
cubuletz de zahar-->
emonica-pentru ca sunt ff. emotiva
ehh.mai multe
Mi se zice calul pentru ca sunt inalt.
Mi se zicea si lopata pentru ca am picioarele mari.
Capsunica[imi plac capsunile, si culoarea rosu(bineinteles ca imi plac toate culorile in afara de roz si maro)], Andreutsa pentru ca asa mi-a zis profu de biologie cand voia sa ma asculta
Mie mi se spune în muuuuulte feluri gen: flav; flavuş; flavinelu`; flavuşchi; flăviuş etc etc... toate vin de la Flavia, cel mai des mi se spune Flav
Mie mi se spune FyFy...mereu cand ma intalnesc cu prietenii imi fac ori o coada impletita ori ""un fel de coculetze in ambele parti(nu stiu cum sa le zic)si mereu rad si ma compara cu DESENU ALA fYfY si floricelele fiindca sunt asa energica si vesela)
Ciucalata!
Mi se spune din vara cand eram bronzata!
Oricum mi se potriveste porecla deoarece eu sunt mai creola.
bye
Emonica - Intr-o seara eu si un prieten de prosteam si ne faceam ca suntem emo...asa am ajuns eu Emonica lu' Emonel
Nu am o porecla, dar mi se spune Crissu, de la numele meu Criss. Sau imi mai spun unii Cristocea de la fotbalistul ala . tu?
Scoby-nu stiu de la ce e . Mai era una scobi - de la scobitoare ca sunt slaba
Ehh... a mele is cam ...nu stiu dah hy ca le zic
Wolfx-vine de la...chiar nu stiu
Kyky-a scris cineva la mine pe bloc sandra veveritza j tt imi zicea un coleg veve vivi si acum is kyky)
Kissuu-de la un id
Moartea my imi zic baietii ca ma bat cu ei pana ii las p jos)
Sandy-de la nume
Sweety-) imi my spun prietenele asa nu stiu dc
si...cam atat
Emilia19 întreabă: