anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este preferatul vostru DESIGNER vestimentar? N-are importanta daca este un designer roman sau strain, daca mai e in viata sau face parte din istorie.

Răspuns Câştigător
| kiss1 a răspuns:

Buna'
Sa fiu sincera, am foarte multi designeri de moda care sunt la categoria,, preferati,,. Insa iti voi spune doar unul care este cel putin cunoscut si are o anumita reputatie in minunata Romanie.
Catalin Botezatu si-a inceput cariera in moda in anul 1984 ca manechin al casei de moda Venus, condusa de Zina Dumitrescu. Si-a deschis prima casa de moda in 1996 si a lansat numeroase colectii luxoase si exotice.Catalin Botezatu este fost model si designer de moda, care se poate mandri cu prezentari de moda organizate pe toate continentele.

Nascut la 3 decembrie 1966, in Alexandria, Catalin Botezatu nu a fost niciodata casatorit, insa in 2009 a marturisit ca are un baiat de 20 de ani, care nu stie insa cine ii e tata.

In calitate de creator de moda, Botezatu a primit numeroase premii si a fost autorul unor premiere mondiale cum ar fi o prezentare de lenjerie, in timpul unei curse aeriene, la altitudinea de 10. 000 metri. O personalitate remarcabila as putea spune, si o vedeta de nota 10.

26 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Calvin Klein, Donna Karan, etc.
Pa, pa.

| pwp a răspuns:

Din afara Karl Lagerfeld, Stela MCartney si de la noi BOTE

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Este important si numele, dar cred ca cel mai bun designer vestimentar este acela care ma face sa arat bine, hainele lucrate sa cada impecabil, sa fie purtabile, nu doar de prezentare...si mai mult, sa ma bucure cand le port si sa-i multumesc. Asa ca, nu pot enumera cati sunt pe placul meu. Unii sunt necunoscuti, dar au o mana de aur! Majoritatea hainelor de la casele de moda vestite sunt inaccesibile noua, dar ca pioner al vestimentatiei feminine, cel mai mult m-a impresionat Coco Chanel (Gabrielle Bonheur), care a revolutionat vestimentatia feminina.

| Roxy a răspuns:

Paco Rabanne:X
Versace Donatella:X
Si Mihai Albu(el face pantofi doar dar sunt incredibili:X)

| kiss1 a răspuns:

Mersi pentru apreciere, sper ca raspunsul meu te-a incintat.:d

| Essence a răspuns:

Eu sunt propriul meu designer happy

| Oxanna a răspuns:

Pai...designer ar fi Alexander McQueen si Louboutin[pantofi]
Marchesa, Miu Miu, Herve Leger[atat haine cat si parfumuri], Burberry

| WatswovskyvonAle a răspuns:

Pentru pantofi categoric Mihai Albu! iar pentru haine din romania Catalin Botezatu si Laura Olteanu iar de afara cei de la Dsquared big grin

| adriangabor92 a răspuns:

Catalin botezatu

| Selena54 a răspuns:

Kimora Lee Simmons :X

Imi place ca are haine pe care chiar le poti purta tongue

Si de al noi Catalin Botezatu. Talentat, frumos, amuzant si bogat. e perfect laughing

| Pinkyyy;x a răspuns:

Catalin Botezatu.

| andradat a răspuns:

Catalin Botezatu face niste haine de toata rusinea. Imita tot ce prinde. Am intrat odata la el in magazin, si dupa cateva zile am plecat cu mama mea in Viena. Acolo am gasit acelasi sacou, la Diesel. Si nu imi spuneti voi mie ca Diesel se ia dupa Catalina Botezatu! laughing
Eu una prefer brandurile gen Chanel, dar ma oftic pentru ca pana acum, si nici in viitor nu stiu daca voi avea parte de ceva de la ei. Deoarece sunt prea scumpe si nu imi permit asa ceva. Marca Louis Vuitton mai este foarte interesanta, de acolo mi-am permis o pereche de papuci si un portofel. Atat, ca ce este prea mult strica. :p

Si in fond, tu esti propriul tau designer vestimentar, si nu trebuie nici sa ne intrebi pe noi, deoarece pana la urma urmei parerea ta conteaza, nu? happy
Pupici scumpa :*

| smaranditza a răspuns:

Catalin al nostru, botezatu...
controversat, barfit, dar... e bun, ce mai!

| rosesonfirelale73 a răspuns:

Stella Mccartney

| adina_6125 a răspuns:

Catalin Botezatulove struck

| elisa_2627 a răspuns:

Indragesc si urmaresc indeaproape pe Catalin Botezatu ...preferatul meu si apoi imi place si Coco Chanel.

| JustLikeMe a răspuns:

Versace laughing

| Brumilicious a răspuns:

Bună.
Eu o ador pe Chanel:X:X:X
Imi place mult și Christian Dior :]

| Daria2468 a răspuns:

Catalin botezatu cu siguranta

| zeenath a răspuns:

Armani.

| Roock a răspuns:

Alexander, DKNY, Stella si Ck

| CooL_2937 a răspuns:

Anna Sui,Missoni,Bleumarine, Hermes, Dior si Jean paul gaultier

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Claire Campbell

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exista un singur designer pe care il apreciez, si anume: EU, cu toata ca sunt incepatoare, eu fac totul din pasiune, si nimic pentru bani, contrar celor faimosi, care doar asta vor: bani, faima, si femei/barbati...eu vreau doar sa ne simtim toti bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Botezatu - din Romania. big grin Din strainatate - nu m-am gandit, nu stiu.

| Cristinutzzza a răspuns:

Catalin botezatu

Întrebări similare