| medgirl a întrebat:

Care este primul gand ce-ti vine in minte cind te trezesti dimineata?
(dau fundita pentru cel mai original raspuns)

Răspuns Câştigător
| Silviu_7167 a răspuns:

Depinde de zi. Daca e in timpul saptamanii, adica nu in weekend, ma trezesc cu gandul ca trebuie sa ma duc din nou la liceul asta nenorocit laughing si ce o sa mai fac pana acolo. Daca e in weekend, nu stiu ce sa zic. Probabil ce o sa fac in ziua aia.

9 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Mereu cand ma trezesc ma gandesc la scoala happy. Enervant este ca fac asta si in weekenduri, chiar imi fac si ghiozdanulhee hee!

| OanaG a răspuns:

Ca trebuie sa ma pregatesc, si sunt nerabdatoare sa-l vad pe soferul de la Taxi...[o bunaciuuune-tinerel tipu] laughing

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

Primul lucru la care ma gandesc dimineata este visul pe care l-am avut in acea noapte

| Fvn a răspuns:

Saptamana trecuta[laughing ]:
Luni-"La dracu sad..."
Marti-"Iarasi e pisica urcata in pat? Jos bestie!"
Miercuri-"Testarea c*rului..."
Joi-"Inca putiiiin..."
Vineri-"Mai ma duc azi la scoala? Hell no!"
Sambata-"Weekend life.Net,somn,net,mancare,net,somn,club,net! big grin"
Duminica-"Nuuuu! S'o ia dracu, maine e iarasi luni sad"
big grin

| AnIsOaRa_5434 a răspuns:

Ma gandesc ca iar trebuie sa merg la scoala si ca viata se repeta scoala, vacanta, scoaloa, vacanta,. munca, vacanta, munca, vacanta ...pensie si numa vacantaa... ciudat nu? si originalwinking

| Cursed SeaL a răspuns:

E gand m, a oameni buni dc nu intelegi ca A in centrul unui cuvant e A din a iar la inceput si sfarsit e din I... ce palalila mea numai inculti sa mor eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma gandesc la frumusetea vietii. Ma bucur de fiecare data cand vad rasaritul soarelui, stiind ca a inceput o noua zi. Stiu ca poate fi ultima, si de aceia incerc sa ma bucur de ea cat mai mult posibil. Zambesc si ma bucur de tot, pana cand ceasul suna si imi spune ca trebuie sa ma duc la serviciu. Si de atunci incep problemele, stressul, nervii, frica de a nu fi concediata.Toate imi inunda sufletul cu rau si imi fac numai ganduri negative. Dar sper ca poate ziua urmtoare va fi mai buna. Si pot tot spera, pentru ca viata inca nu mi-a daruit inca linistea de care am atata nevoie dar sper, sper pentru ca niciodata nu stii ca iti rezerva viitorul.

| lucika a răspuns:

Este cum sa fac ca sa mai dorm p[utin

| mily3041 a răspuns:

Cand ajung de la scoala acasa o sa dorm... dar niciodata nu s-a intamplatlaughing