Sunt atent la modul cum se comporta cu persoanele din jurul ei, daca place un baiat se va comporta frumos cu el dar poate fi un lup in blana de oaie cum am patit, m-a costat 3 ani jumate din viata greseala asta, daca as fi stiut dinainte de acest aspect evitam multa drama, ii vezi adevarata personalitate prin modul cum se comporta cu persoanele random din jurul ei unde nu are intentia de a impresiona sau de a parea intr-un fel anume, asta e un aspect major de care tin cont cand vreau sa vad daca exista o masca pusa, printre altele.
Nu ai cum sa observi prea multe la o persoana cand o intalnesti prima oara, decat fata, forma corpului, cum arata la modul general si eventual cat de politicoas (a) este.
Abia dupa ce dechide gura si incepi sa cunosti omul, incepi sa-l conturezi.
Caracterul omului nu-l poti afla la prima intalnire, doar daca nu se da in stambe si face pe nebunul acolo, sau nu ii ies pe gura vulgaritati, obscenitati ori alte ciudatenii.
Ca sa cunosti cu adevarat un om, iti mai multe zile, sa incepi sa-l cunosti, sa iesi cu el in societate, sa vezi cum se comporta cu tine dar si cu ceilalti samd.
Primul lucru pe care îl observ la o fată / femei este atitudinea și cred că e unul dintre cele mai importante lucruri de observat la o primă impresie, după care sigur urmează cum gândește, se exprimă, ce subiecte adoptă, ce energie îmi transmite, cum de comportă, îmi spune ceva despre un principiu sau o valoare personală în care crede și așa mai departe