Primul lucru p care il fac este sa imi iau papuceii d casa in picioare si sa merg sa fac un dus asta ma trezeste instantaneu. dupa asta urmeaza micul dejun. dupa ma machiez si ma imbrac si dupa imi beau cafeaua cu colegii la scoala
De obicei st trezita de telefon, pe la 7.(colegii...)Eu sunt cam adormita si mai dau beep-uri sa se asigure ca vin la scoala
Dupa ce ma trezesc, imi iau papucii si ma duc sa fac pipi
Apoi, ma duc la baie si ma spal pe maini si pe fata, imi aleg hainele, ma imbrac si ma sui in masina la tati si ajung la scoala.
Ce viata palpitanta am 8-)
Ii multumesc domnului ca am apucat si aceasta zi, apoi dau de mancare celor mai nevinovate vietuitoare - vrabiutele ce ma asteapta cu nerabdare dimineata pe pervazul balconului si dupa aceasta ceremonie zilnica imi incep dusul de dimineata. Prind pofta nebuna de viata si alerg sa-mi ajut tatal si el bolnav, apoi fac cafeaua sotului furand o nevinovata gura din aceata licoare datatoare de confort, citesc e-mail-urile primite si ma bucur de nepotelul iubit, vazut peste atatea mari si tari si ma bucur ca la el este cald si il bate briza oceanului. Sigur, mai gasesc uneori timp timp sa recitesc din poeziile preferate ale lui Blaga, Minulescu, Bacovia sau Nahabed Kuceacasai ascult in surdina muzica odihnitoare a lui Vivaldi, Chopin, sau Ciprian Porumbescu. Cam asta fac atunci cand ma simt mai bine sau nu merg la doctor sau cumparaturi cu sotul, Lucien.
La primul raspuns califictivul "amuzant'' dar si ''stupid''. TPU, valoare mare/ In relatiile umane, / Pentru-n vant nevinovat / Pe cine am suparat?
Ma uit sa vad daca mai e lumina afara. In functie de dispozitie fac un dus, mananc sau ies sa fac putina miscare, uneori ma asez putin la calculator si apoi mananc. E buna si cafeaua dimineata, dar nu zilnic, am destula monotonie in viata.
Primul lucru pe care il fac eu cand ma trezesc : pun mana pe telefon. Daca e in timpul saptamanii opresc alarma si mai stau in pat incat vreo 3 minute (in care de ft multe ori adorm pana intra mama in camera sa vada daca m`am trezit) iar in weekend ma uit cat e ceasul si ma pun inapoi sa dorm daca vad ca e inainte de 11.
Ma uit la ceas si ma gandesc ca as mai dormi dupa care imi pun intrebarea "ce fac ma, imi dorm viata?" si apoi ma ridic din pat
KillMePlease întreabă:
Gabrielle16 întreabă:
TwEEty_9286 întreabă:
Alissa193 întreabă: