Toti care sunt corecti s dau note pe merit! asta ar trebui apreciat la ei corectitudinea!
Profesoara de Limba Română. Este o doamnă distinsă, cu eleganţă şi stil. O zi bună!
Profu de engle ii cel mai tare profesor
ne distram cu el, ne intelege, ne ofera sansa sa luam note mari, este foarte de treaba ne explica lectiile foarte bine si invatam cu drag engleza :d
Mi-a placut de profesorul de romana din generala, un tip scund, baga 3 pachete de tigari pe zi in el si scotea tot ce era mai bun din noi la ora lui. Il adoram pur si simplu. Acum, la liceu, nu`mi mai place de nimeni. Poate doar de profa de romana, are umor destul si e o tipa inteligenta. In rest, majoritatea profesorilor mei sunt destul de ciudati si fac diferente destule intre elevi.
Profesoara de engleza:super de treaba, ador engleza, ne intelegem bine cu ea, ne intelege, ne distam cu ea...
Profesoara de matematica, pentru ca imi place felul in care isi desfasoara activitatea.
Cred ca doamna de romana si cea de engleza pentru. ca ma inteleg si sunt cele mai de treaba profesoare din toata scoala.:*
Profesoara de franceza... dc? pentru ca ne intelegem super bine si pentru ca ador franceza:X:X
anonim_4396 întreabă: