anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este programul vostru de zi cu zi?

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Suna cineva la ora 7, ma gandesc oare cine e la telefon,e hitler si urla pe mine sa ma trezesc, ii spun ca am trecut la democratie asa ca fac ce vreau,intr-un final aud ca e un tanc la usa mea,uite asa ma trezesc si eu,apoi intru pe proiectele mele,planul meu pe ziua respectiva,seara fac un plan pentru maine,asa ca plec in oras sa fac acele lucruri sau merg la lucru,depinde, fac sport dupa masa, invat lucruri noi, chestii, si seara fac focul si uite pe TPU, ma vad mereu cu oameni noi care imi povestesc viata lor, merg la orice eveniment din oras, admir natura, reflectez asupra mea

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nimic, zi de zi. Așa sunt sigur că nu greșesc nimic.

| SilentRain a răspuns:

Mă trezesc, injur, beau cafea, înjur, dorm
Al tău?

| Anonim67377882 a răspuns (pentru SilentRain):

Credeam ca numai pe TPU injuri.

| SilentRain a răspuns (pentru Anonim67377882):

Te-ai înșelat copile

| liliana77any a răspuns (pentru SilentRain):

Ma trezesc, merg la munca, ascult muzica, ma uit la un film sau un serial.
Pe weekend ies mai mult.
De ce injuri? Te trezesti cu nervi?

| SilentRain a răspuns (pentru liliana77any):

Da,mă culc cu nervii, mănânc cu nervii și dorm tot cu nervii

| 1997onur a răspuns:

Pai la 5 suna alarm și eu ma trezesc la ora 6 laughing) uneori și la 5 jumate apoi miau dușul de vreo o ora chiar stau atât îmi place sa stau în apa mult recunosc după mi-am făcut geantă și booom direct la benzinărie de lângă mine ma duc mi-am loat redbul cu pepene roșu și ma duc la stație și pana la munca mai întâi cobor la gara după iau 1001 și cobor și o iau spre muncă sunt primul care ajunge aproape mereu primul și îmi aștept masterul sa vina sa ne pune pe treaba la 4 jumate când scap îmi iau geant ma semnez și ma duc la magazin miau ceva dulce și ma duc în stație cu muzica în câști.

| DonEduardo a răspuns:

N-am asa ceva. Am o viata extrem de haotica.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mă trezesc de obicei în jurul orei 6 dimineața, navighez pe telefon cam o oră, după ce mă ridic din pat curățenie și mâncare, mai lucrez până obosesc - servesc cafeaua de dimineață sau după caz de la amiază happy, îmi plimb cățeii, mă îngrijesc de starea lor, fac cumpărături, iar curățenie... și cam atât în ultimul timp

| Anonim67377882 a răspuns:

Nimic special munca, sala, acasa si cam atat.
Ma gandesc cum sa-i spermez la fosta in placinta ca inca imi viziteaza locul de munca dar ma evita total.

Ah da si TPU.

| liliana77any a răspuns (pentru Anonim67377882):

Ce zapacit esti.
Cum sa faci asa ceva? laughing

Întrebări similare