| gemeni6226 a întrebat:

Care este punctul cel mai vulnerabil al unui berbec? Ma refer ca zodie.Cu ce ii poti sensibiliza sau intimida? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

1. Sa ramana singur datorita vorbelor/actiunilor lui.
Ma enervez repede dar peste 3-5 min incep sa regret anumite decizii... de asta e bine sa ai in jur persoane care nu pun la suflet toate prostiile.

2. Intimidat? Daca ai doar atitudine atunci este greu. Trebuie sa fii o persoana cu foarte multe realizari + intelegatoare pe deasupra ca sa faci asta. De ex daca persoana respectiva este aroganta dar are destule realizari atunci o sa imi fie antipatica.

Exceptii fac musculosii de la sala care, cu toate ca sunt prosti unii dintre ei *nu generalizez, anumite persoane sunt super*... nu prea ai ce sa comentezi caci na... tii la sanatatea ta.

3.Sensibilizat.
Greu. Sincer, imi pasa foarte putin de problemele altora.
Lucrurile de genul se intampla doar daca vad o persoana cu o situatie foarte naspa dar care, cu toate ca a trecut prin extrem de multe lucruri dureroase, decide sa se ridice si sa incerce sa-si schimbe situatia actuala.

Ps: De ce puneti atat de mult accent pe o singura zodie?

| gemeni6226 explică (pentru RainmakerX):

Am o noua sefa care imi face viata insuportabila la servici si e berbec eu am incercat tot ce s-a putut sa ne intelegem ba chiar s-o iubesc dar se schimba mereu ce zice azi nu e valabil maine si tot asa.

| gemeni6226 explică (pentru RainmakerX):

Mi-a fost de foarte mare folos ce ai scris la punctul unu.Multumesc.

| RainmakerX a răspuns (pentru gemeni6226):

Ma bucur ca am fost de ajutor happy O zi placuta in continuare!

3 răspunsuri:
Întrebări similare