Lasa prostia dup`acest prag/gard.
Hai bafta![pa]
Esti senzationala![enervanta]
Vrei o portocala sau un pumn? [el zice normal, o portocala]Si spun eu : N-am portocale.
[Cand cineva vorbeste mult]Sti? Uneori, mustele zboara prin acest loc si. nu cred ca vrei sa le faci loc in gura ta, nu? Atat, funda?[:d]
@geolyna stiu si eu replici si nu am nevoie. vroiam doar sa stiu cata imaginatie aveti ...Si nu cred ca ai inteles prea bine intrebare mea
Esti chiar idiot ( cand baietii din clasa nu ma lasa in pace sau eu fiind neatenta, imi pun mana pe fund )
Hai sictir (cand fetele fitoase n-au ce face si ma iau la misto)
Baa, va iubesc (cand sunt eu mai crazy si mai happy)
si cred ca atat folosesc EU
" hai sa nu mai vad soarele noapte" " ciocu mic si joc d gllezne" sau "ciocu mic si schimbati mersul" (cand cineva vb prea mult) "nu esti de sticla" "imi obturezi cadrul" (cand cineva e in fata ta) "date draq" "inteligenta te urmareste... dar uh esti mai rapid" si am mai multe
Fi prost in alta parte!(cand cineva spune niste tampenii) Iti multumesc pentru nimicul acordat) (cand am avut nevoie de o prietena si ea nimic) Sti? Nu ma supar ca vb asa de mult... Dar nici tu sa nu te superi caci nu te ascult.(Cand cuiva i merge guraaa)
Sti? Cand cineva te intreaba ce faci se raspunde bine tu? (cand intrebi pe cineva ce faci si el zice doar bine si nu te intreaba si p tine cf ) Si tacerea e un raspuns.(cand cineva nu iti rasp la o intrebare ) Nu m-ar fi deranjat sa fii spus adevarul(cand sti ca cineva te minte in fata ) Kam atat Funda?
Replici: a)asta o folosesti cand candva face o tampenie "ce tampiti!" b)cand candva e handicapat "mataaa baa!" am mai multe... poate dai funda pentru inceput...iti mai dau p mess
ThinkPinkBb întreabă:
OoMPăLoOmPăGotSuspended întreabă:
Boldur întreabă:
MadaAwwr întreabă: