Pe Instagram sunt de putina vreme, il folosesc mai rar, in schimb Facebook sunt activa mereu, il am din 2007 .
De ceva timp socializez pe discord, in rest nu le am cu socializarea, Facebook = mai rar, doar cand vorbesc cu familia
Vorbesc doar pe mess.
Tu? O stai, nu imi spune. O sa incerc sa ghicesc, daca gresesc sa nu o iei cu suparare. Deci faceb... Stai asta era altceva. Deci TPU?
Da, în cam 90% din timp îmi pierd vremea pe pe TPU, 5% caut articole plictisitoare, și restul, pe whatsapp, Facebook, Instagram și twitter.
A, și să nu uităm de YouTube...
Deci am nimerit. Huh.
Btw, candva si eu stateam le TPU mereu, majoritatea zilelor. Insa mi-am dat seama ca doar iti ia din timp. Si da, e placut sa vorbesti cu diferite pesoane aici, dar cand nu iti mai gadesti rostul in intrebari, cand chiar nu ai ce face si intrebi ceva doar sa fie, atunci e o problema. Dar lucrurile se rezolva de la sine. Merg in directia buna oricum
Știu, și eu m-am cam plictisit pe aici, dar mai stau totuș, nu știu de ce
Nu exista retele de socializare, doar site-uri sociale.
Acela este Facebook-ul, cel putin in cazul meu.
M-am lasat de retelele de socializare. Mai tin legatura cu prieteni pe Facebook Messenger si cam atat.
Inainte foloseam instagramul doar pentru a vedea ce posteaza cei care ii urmaresc dar acum observ ca stau ore intregi pe Instagram, si pot spune si TPU verific din ora in ora
LaurPreda întreabă: