anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este scopul jocului "Ruleta rusească"?
De ce s-ar prinde cineva să încerce asta?

8 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Modul de viata al rusilor este amenintat de modernizare si urbanizare.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Adrenalina.

| Emma30555 a răspuns:

Acest joc nu e practicat cu consimțământul jucătorilor din ce știu. E un joc aplicat ca pedeapsa sau tortura daca are noroc scăpa dar șansele sa nu scape sunt destul de mari, cred ca doar în filme am văzut sau în realitate în cazul crimelor dacă a fost cazul

| oglindasultanului a răspuns:

Scenarii psihologice, risca realitatea.

| Darkmagic a răspuns:

Scopul este ca unul dintre participanti sa ramana in viata, dar primordial are ca scop demonstrarea curajului, (dupa mine, un mod idiot si primitiv de a arata ca il ai).
Contrar numelui, originea jocului nu este cunoscuta, au fost creditati rusii cu patentul lui, datorita firii lor un pic primitive, si al dispretului pentru moarte. Tot dupa mine, big grin acest lucru este gresit, rusii isi dau intr-adevar viata usor, dar pentru lucruri ca, (in ordinea importantei): Dumnezeu, Mama Rusia, familie, amenintarea modului lor de viata.

| NunuNini a răspuns:

Pai nu o facea nimeni benevol. Erau fortati.

| MeisterSchnitzel a răspuns:

Ruleta rusească este, de obicei, jucată de oameni cu stimă de sine scăzută sau depresivi care joacă acest joc ca să "testeze soarta". Conform unei reviste din anii '30, jocul a fost inventat de ofițerii ruși din Primul Război Mondial care oricum erau în prag de sinucidere. Mai târziu a fost preluată de gardienii din Gulag care-i forțau pe deținuți să se joace pentru distracția lor.

| IonutSiAtat92 a răspuns:

Este un joc stupid.

Întrebări similare