| Davyd2001 a întrebat:

Care este scopul vostru in această viață?

26 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa dau la buci pana se face fleasca

| RAY a răspuns:

Scopul til creezi tu,orice e un scop daca e un scop pentru tine, daca esti gras si slabesti e un scop,astfel dai sens vieti tale,auto cunoasterea personala,imbunatatirea vieti prin expriente si invatatura, fa ti cont pe scarib si citeste carti multi, apoi aplica ceea ce ai invatat, filozofie, stiinta, pshiologie, nu sta si invata
https://ro.scribd.com/book/531374810/PARADOXUL-BUNATATII

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Ps prost auto corector e windows 11

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Salut Ray, unde Windows 11 are auto corector!?

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Vezi la tastatura

| RxTx a răspuns:

Mi-a spus un țigan
Din viață rămâi doar cu ce mănânci ce vei și ce tragi pe

Adică placerile carnae cu femei

Sa stii ca asa este in mare paete

Mai ramai si cu aplauzele prietenilor mai ales daca ei sunt directori la o firma mare de telefonie daca au grade in securitate dacă ei sunt cineva important in viata asta

Daca tu le iei femeile doar asa ca sa iri mai creascs si tie valoarea ei te aplauda

Daca defata cu ei ii umilesti cucerind o fata extraodinar de frumoasă

Mai ramai cu excelenta
Daca ai excelat intr-un domeniu

Daca tu si inventat ceva interesant stiloul pelicilina avionul

Ceva sa srie toata lumea ca tu ai inventar stiloul de exemplu

Atunci da aplauzele primite in momentul respectiv iti ramsn in suflet

Si poti trai sa obtii medalii si aplauze

Uite eu asta fac acum merg la cursui invat metrologie chestii interesante iau diplome ma angajez prin locuri interesante iau aplauze si bani
Cand se termina aplauzele imi bag piciorul in el de job

Ma duc sa excelez la alta firma sau fabrica de armament sau cine stie ce unitate militara sa fac ceva sa primesc aplauze

Cand se termina aplauzele
Vanez un institut de cercetare ma bag inseama cu cercetarorii muncesc chiar si graris ca sa ma pot deoga cu niste aplauze primite de la ceva cercetarori stiitifici
Apoi cand nu imi mai dau lucruri grele de rexolvat

Ma duc si garantez cu viata mea ca voi rezolva un obiect care costa 1 milion de euro repar o ppaca de baza pr care am garantat cu viata mea de si eu nu stiam ca o sa o repar sau nu dar doream.neaparat acele aplauze asa ca am jucat ruleta rusească cu viata mea.

Alta data merg ls oameni care sigur m-ar omor m-ar baga sub autostrada daca eu delirez sa facem un mare proiect si garantez cu viata mea ca o sa reuseasca acel proiect si cand scap ne impuscat adrenalina suspansului imi da o senzatie de ne uitat care creeaza dependenta.

Alta data roata lunea ini spune ca subt racheti acolo iar eu ma duc in luna de miere exact acolo caut senzarii tari noi care sa mi-se imprime pe retina

Rup parul cu rietena prietenului cel mai bun nu pentru ca imi place de ea ci pentru o senzarie implus pentru o secunda si inca trei

Dau toti banii din lume plus un leu al meu pentru tot ce as putea obtine fara ei.

Ma bag in chestii gen sa merg cu marfarul intre tari ale caror limba nu o cunosc ot ca nu am bani localnici si pana la urma ajung in Romania

Am facut multe acum am devenit gurmand doar pentru senzatii

| RxTx a răspuns:

Eu tot caut deumul

| Allemando a răspuns (pentru RxTx):

Zi-mi și mie când ai aflat

| RxTx a răspuns (pentru Allemando):

?

| Allemando a răspuns (pentru RxTx):

Când ai aflat drumul spre dracu'

| RxTx a răspuns (pentru Allemando):

Aici este calea cea largă toată lunea o știe. Dar fantastic ar di sa poti intra in cer pe calea cea ingustă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scopul meu este să îmi asigur toate condițiile decente de trai, să ajut cât mai mulți oameni, să îmi mențin sănătatea până la bătrânețe și să trăiesc 100 de ani. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa imi gasesc linistea sufleteasca, si sa imi intemeiez o familie, chiar sa evoluez spiritual sa devin un om mai bun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer eu n am nici in scop. traiesc ziua normal clipa ma bucur si sufar dupa cei dragi. imi place sa duc la simplu tot. alti zic copii etc ..viata pe
Pamant ii doar o trecere...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Allemando: Inca un ''rom'' isi da arama pe fata.
@Davyd2001: oameni ca Allemando sa fie dusi la Vlad Tepes.

motiv FLAME: raspunsuri de genu nu trebuie tolerate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scopul meu in viața este sa mor daca vad așa fel de întrebări dubioase, toți oamenii își știu scopul! rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scopul meu in viața este să îmi var degetul in buric și să scot scamele de acolo și să ți le var ție in gura rolling on the floor

| LaviniuA a răspuns:

"Idealul meu in viata, femeia cu mustata".
Vizionari baietii care o cantau nu? laughing In ziua de azi nu e neaparat o gluma laughing

| Davyd2001 explică:

Domnul Isus sa te binecuvinteze! Te -am jignit sau te ai simțit ofensat de mi ai răspuns așa?

| RxTx a răspuns (pentru Davyd2001):

Mântuirea se capătă în dar si nu orin fapte ca sa nu se laude nimei!
Iar scopul tau ar trebui sa declari ca este acela de a duce Evanghelia la marginile pământului la orice făptură la orice ființă
Asa scrie in Biblie

| Ana407 a răspuns:

Scopul meu e sa rezolv probleme pentru a avea parte de liniște.
(Probleme financiare, personale, profesionale, familiale)

| DepikaPadukone a răspuns:

Nu am niciun scop și niciun vis unde ma duce viața acolo merg.

| anonim_4396 a răspuns (pentru DepikaPadukone):

Asa si eu...

| DepikaPadukone a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai

| anonim_4396 a răspuns (pentru DepikaPadukone):

Pai. nimic fac totul instinctiv fara regrete si nu pun la suflet. adica tu treci pe strada si eu zic ceva catre tine tu imi raspunzi urat si eu trec mai depararte ssi uit in 5 min ca m-am int cu tine

| DepikaPadukone a răspuns (pentru anonim_4396):

Bravo frate cel mai bine așa eviți așa sunt și eu stau departe de toți nenorociți care și-o cauta cu mine

Întrebări similare