Scopul til creezi tu,orice e un scop daca e un scop pentru tine, daca esti gras si slabesti e un scop,astfel dai sens vieti tale,auto cunoasterea personala,imbunatatirea vieti prin expriente si invatatura, fa ti cont pe scarib si citeste carti multi, apoi aplica ceea ce ai invatat, filozofie, stiinta, pshiologie, nu sta si invata
https://ro.scribd.com/book/531374810/PARADOXUL-BUNATATII
Salut Ray, unde Windows 11 are auto corector!?
Vezi la tastatura
Mi-a spus un țigan
Din viață rămâi doar cu ce mănânci ce vei și ce tragi pe
Adică placerile carnae cu femei
Sa stii ca asa este in mare paete
Mai ramai si cu aplauzele prietenilor mai ales daca ei sunt directori la o firma mare de telefonie daca au grade in securitate dacă ei sunt cineva important in viata asta
Daca tu le iei femeile doar asa ca sa iri mai creascs si tie valoarea ei te aplauda
Daca defata cu ei ii umilesti cucerind o fata extraodinar de frumoasă
Mai ramai cu excelenta
Daca ai excelat intr-un domeniu
Daca tu si inventat ceva interesant stiloul pelicilina avionul
Ceva sa srie toata lumea ca tu ai inventar stiloul de exemplu
Atunci da aplauzele primite in momentul respectiv iti ramsn in suflet
Si poti trai sa obtii medalii si aplauze
Uite eu asta fac acum merg la cursui invat metrologie chestii interesante iau diplome ma angajez prin locuri interesante iau aplauze si bani
Cand se termina aplauzele imi bag piciorul in el de job
Ma duc sa excelez la alta firma sau fabrica de armament sau cine stie ce unitate militara sa fac ceva sa primesc aplauze
Cand se termina aplauzele
Vanez un institut de cercetare ma bag inseama cu cercetarorii muncesc chiar si graris ca sa ma pot deoga cu niste aplauze primite de la ceva cercetarori stiitifici
Apoi cand nu imi mai dau lucruri grele de rexolvat
Ma duc si garantez cu viata mea ca voi rezolva un obiect care costa 1 milion de euro repar o ppaca de baza pr care am garantat cu viata mea de si eu nu stiam ca o sa o repar sau nu dar doream.neaparat acele aplauze asa ca am jucat ruleta rusească cu viata mea.
Alta data merg ls oameni care sigur m-ar omor m-ar baga sub autostrada daca eu delirez sa facem un mare proiect si garantez cu viata mea ca o sa reuseasca acel proiect si cand scap ne impuscat adrenalina suspansului imi da o senzatie de ne uitat care creeaza dependenta.
Alta data roata lunea ini spune ca subt racheti acolo iar eu ma duc in luna de miere exact acolo caut senzarii tari noi care sa mi-se imprime pe retina
Rup parul cu rietena prietenului cel mai bun nu pentru ca imi place de ea ci pentru o senzarie implus pentru o secunda si inca trei
Dau toti banii din lume plus un leu al meu pentru tot ce as putea obtine fara ei.
Ma bag in chestii gen sa merg cu marfarul intre tari ale caror limba nu o cunosc ot ca nu am bani localnici si pana la urma ajung in Romania
Am facut multe acum am devenit gurmand doar pentru senzatii
"Idealul meu in viata, femeia cu mustata".
Vizionari baietii care o cantau nu? In ziua de azi nu e neaparat o gluma
Domnul Isus sa te binecuvinteze! Te -am jignit sau te ai simțit ofensat de mi ai răspuns așa?
Scopul meu e sa rezolv probleme pentru a avea parte de liniște.
(Probleme financiare, personale, profesionale, familiale)
Asa si eu...
Pai
Pai. nimic fac totul instinctiv fara regrete si nu pun la suflet. adica tu treci pe strada si eu zic ceva catre tine tu imi raspunzi urat si eu trec mai depararte ssi uit in 5 min ca m-am int cu tine
Bravo frate cel mai bine așa eviți așa sunt și eu stau departe de toți nenorociți care și-o cauta cu mine