Andra cand o sa l aflu o sa te anunt, sau poate il afli tu inaintea mea si ma anunti
secretul fericirii?, hai sa vedem: in primul rand cred ca banii detin o parte importanta acum, dragostea cuiva alimenteaza si ea, iubirea fata de cineva, familia, prietenii si mici placeri ale vietii pe care fiecare le are, adunate te poate face fericit, poate nu asa cum ti ai dori, dar pe acolo
Sa nu gandesti.Ai vazut tu animale triste?
Totul se rezuma in a-ti ucide propria constiinta. Ori asta e cea mai dificila crima.Sa lasi prejudecatile la o parte.Sa urinezi pe parerile altora.Sa sfidezi reguli stricte.Sa nu cedezi.Sa fi tu schimbarea pe care vrei sa o vezi la altii
Secretul fericirii?
poate secretul resemnarii cat mai usor cu faptul ca fericirea nu exista.si daca exista, e in proprtii mici, de scurta durata, pana cand se iveste ceva de le rastoarna pe toate=amagiri.
CU TOŢII vrem să fim fericiţi, nu-i aşa? — Dar puţini oameni reuşesc să fie cu adevărat fericiţi. Ştii de ce? — Deoarece n-au aflat secretul fericirii. Ei cred că pentru a fi fericiţi trebuie să aibă multe lucruri. Însă când le obţin, fericirea lor nu ţine mult.
Vrei să ştii care este secretul fericirii? Marele Învăţător a spus: „Este mai multă fericire în a da, decât în a primi" (Faptele 20:35). Care este deci secretul? — Într-adevăr, faptul de a da şi de a face ceva pentru alţii. Ştiai asta? —
Să ne mai gândim puţin la această idee. A vrut oare Isus să spună că o persoană care primeşte un cadou nu este fericită? — Nu, nicidecum. Îţi place să primeşti cadouri? — Nu există om căruia să nu-i placă. Suntem fericiţi când primim lucruri frumoase.
Dar Isus a spus că suntem şi mai fericiţi când dăruim. Cine crezi că le-a dat cele mai multe cadouri oamenilor? — Da, Dumnezeu.
Dar ce crezi că le-am putea oferi? — Uneori un cadou costă bani. Dacă e un obiect pe care îl iei de la magazin, va trebui să plăteşti pentru el. Deci dacă vrei să faci un asemenea cadou, trebuie mai întâi să strângi suficienţi bani ca să ai cu ce să-l cumperi.
Dar nu toate cadourile se cumpără de la magazin. De exemplu, pe o căldură mare, un pahar cu apă rece este înviorător! Dacă îi faci acest cadou unei persoane însetate, vei fi fericit.
De exemplu, dacă ai avea nişte bomboane şi ţi-aş spune să-l serveşti şi pe alt copil, l-ai servi cu bucurie? — Sau poate că ai la tine nişte bomboane şi te întâlneşti cu un prieten la care ţii foarte mult. Dacă îi dai câteva bomboane şi lui, nu vei fi fericit după aceea? —
Dacă vom dărui, îi vom face fericiţi pe alţii. Dar cei mai fericiţi vom fi noi!
adelina682 întreabă: