| elizabeth a întrebat:

Care este semnificatia vietii?

Răspuns Câştigător
| YoungSteve a răspuns:

Toti astia de aici zic nu stiu ce ca viata e frumoasa ca trebuie traita.Ba treziti-va. toti vrem acelasi lucru si anume sa fim peste toti.sa nu ne comande nimeni.sa avem tot ce ne dorim fara sa muncim.sa fim venerati si altele.dar "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Uite in ce consta viata: trebuie sa fim dezamagiti in orice ocazie avem ocazia de multe esecuri si putine bucurii am ajuns sa fim si someri din cauza crizei economice acum ce mai urmeaza? Ramane de vazut ori murim de foame ori incepem sa furam ca asa nu se poate trai fara un salariu decent.

| NoIdentity a răspuns:

Pai cred ca este aceea de a planta un copac sh a ridica o casawinkinglaughingasa am auz

| LonelyLoner92 a răspuns:

Scopul vietii este fericirea.
Motivul vietii este bucuria.
Pe ce se bazeaza viata? Libertate.
Care este rezultatul vietii? Expansiunea.

| Catalina20 a răspuns:

Semnificatia vietii este aceea pe care ti-o dai tu.viata inseamna o sansa in a gusta placerile traite in lumea profanului, inseamna.simturi,iubire,satisfactie,trairi,tristete,lacrima,toate sentimentele posibile din lume.gandeste-te la viata precum la o sansa unica...traiest-o din plin, savureaz-o, gusta din plin ceea ce iti ofera si nu lasa lucrurile banale sa te afecteze.gandeste-te la viata precum la un dar minunat, cel primesc doar oamenii minunati. iubeste-ti viata, traiest-o!