Buna,pai atmosfera de vis, momentele minunate petrecute cu familia, prietenii...si sentimentul copilariei, il astepti pe Mosu` sa-ti aduca cadouri. Acum, nu vreau punga insa imi dai funda?
Mincuna.
Ai vazut ca te-am intrebat daca ar trebui sa sarbatorim craciunul?
Cand aud de spiritul craciunului mi se ridica tensiunea! atunci in viziunea multora, trebuie sa fii bun, sa fii darnic, sa ajuti, sa faci cumparaturi imense(doar e sarbatoare, si nu oricare, e craciun), trebuie sa te uiti la un brad cu becuri in el si sa oftezi si sa zici incontinuu ce frumos e, si mai mult de atata sa nu raspunzi la niciun colindator! si sa mananci mult. si sa bei la fel de mult. daca esti tanar clar te-ai carat intr-un club! asa ca... vrei sa zici ca u nu simti spiritul lui? (trebuie sa fim buni tot anul nu doar cand e sarbatoare, k daca se pune asa problema, daca am face baie doar de sarbatori, cum ar fi?
Bine că dai şi pungă. O iau eu. Să am în ce vomita după ce se apucă ăştia să răspundă la întrebare.
Punga? Spiritul? Tu vrei cumva sa exorcizezi craciunul? Sau pe mos craciun?
Da.Punga.Asta ca sa anunt cersetorii de funde ca nu dau numa pe raspunsuri serioase.Si da spiritul.
))))))))))))))))))))))
Spiritul craciunului-Paai...Hei, pentru mine ar fi bradul impodobit, atunci cand te trezesti intr-o dimineata si simti mirosul prajiturelelor bune facute de mama...Atunci cand mosul este in casa cu cadouri frumos impodobite.Masa de sarbatori cu bucate alese.Asta zic eu-spiritul Craciunului
Interesant.Woodenpints poti sa incepi dar din pacate am folosit toate pungile.
Life is Colour:Crezi ca meriti? Crezi ca ai un raspuns vrednic de o funda?
DNSK.Continua.
anonim_4396 întreabă:
CoOlGirlz întreabă: