In opinia mea, tancurile nemtesti sunt cele mai bune la armura, armanent si viteza decat cele rusesti si americane din ww2 )))
Tiger 2 pentru ca avea armura de 185 mm in fata si tun de 88 mm dar cu tancu asta tranversai cu greu Rusia sau alte tari, ca viteza buna era panzer 4 dar nu iti luai nici o ricosare daca te bateai cu t-34-85. Pe atunci era t-34 in 42. Tiger 2 era bun pe defense mode iar pz 4 pe attack mode si foarte multe dar degeaba n au reusit nemti la cat de mare e Rusia... Deci in final Tiger 2 este tancul cel mai bun
De cum am vazut crucea malteza la notificare am zis din start ca o sa-mi spui un panzer. Hmm, ai dreptate in legatura cu Konigstiger, dar SuperPershing era singurul tanc capabil sa il penetreze frontal, a fost creeat special pentru Tiger 2. Panzer4 intr-adevar, un tanc foarte bun. Cred ca sunt de aceeasi parere cu tine, Tiger 2 ramane pana la urma tancul meu preferat . Sau T95-ul american . O adaptare a T-28ului,
In opinia mea, tancurile nemtesti sunt cele mai bune la armura, armanent si viteza decat cele rusesti si americane din ww2 )))
De productie americana sau ruseasca?
RAY întreabă: