Penru mine e ANGLIA sunt in aceasta tare de 4 ani si pot sa va spun ca e diferenta foarte mare fata de la noi, darrrrrr oriunde ai fi si cat de bine ar fi i-ti lipseste tara ta indiferent cum este
Sunt multumita de locul in care mi-a fost dat sa ma ivesc pe Pamant si nu l-as schimba cu nimic altceva.Chiar daca imi plac muntii Asiei, ma fascinaza fiordurile Europei nordice, raurile tunatoare ale Africii sai canioanele Americii, tot in Romania as fi vrut sa traiesc.Si nu-mi cereti explicatii ca n-as putea sa le dau. Pur si simplu cine a ales, pentru sufletul ce sunt, acest loc, a ales bine...Asa simt.
RoMÂNDRIA! De ce să plec? Nu am trăit niciodată într-o altă ţară ca să ştiu dacă e mai bine sau nu. Tot ce ştim este din ce am auzit. Nu avem o certitudine că este mult mai bine în alte ţări. Şi în plus, toţi ne plângem de România dar dacă am pune fiecare câte puţin de la noi, Ţara aceasta s-ar schimba radical. Sărbători fericite!
Psihoyounger
Daca am pleca toti din Romania ar fi goala
sincer mie mi-ar placea sa stau aici daca ar fi civilizata
dar oricum aleg America:X:X
tu?
Eu as vrea sa ma fi nascut in Dubai.aia nu platesc impozite, seicul le da nu stiu cati bani pe luna.pana mea, ar fi foarte tareIn plus, e si foarte frumos.
Spania sau Franta. Sunt niste tari superbe si merita sa traiesti acolo, sa vizitezi tot ce e frumos.Si in plus totusi sunt niste tari mai civilizate.
Daca as putea sa zbor din ROmania nici nu m'as uita in urma ...Frantaa, Germania(doar fac germana) Spania si Anglia
China deoarece mi se pare o tara cu o civilizatie si o mentalitate diferita. As vrea sa vizitez zidul chinezesc.
As vrea sa ma duc in Hawaii pe insula Oahu, am vazut-o virtual e ff frumoasa
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: