| RockyVedeta a întrebat:

Care este tara voastra preferata, de ce? Explicati.

Răspuns Câştigător
| Adee26 a răspuns:

Hei, tarile mele preferate sunt Franta si Germania.
In Germania am fost cu un proiect timp de o saptamana si pot sa zic ca eram "ca pe alta lume". Este o tara foarte curata si civilizata, pe jos nu vezi nici o guma sau cea mai mica hartie. Germanii sunt oameni harnici iar asta se vede. Acolo exista numeroase fabrici, uzine iar locurile de munca sunt de 100 de ori mai bune ca la noi. Pana si cei ce cersesc pe strada sunt civilizati laughing. pe langa asta tara are si numeroase atractii turistice.
Franta este o tara ce ma pasioneaza de asemenea prin numeroasele atractii. Parisul este orasul meu preferat. Cand spun Paris ma gandesc mereu la iubire. Franceza de asemenea mi se pare o limba foarte frumoasa pe care o invat de placere love struck

6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Nu am trait in alte tari ca sa pot sa imi fac o opinie...

Pana cand o sa locuiesc un timp in strainatate ...ramane Romania.

Cu toate rahaturile din ea.

| zaratu a răspuns:

SUA deoarece este tara tututor posibilitatilor

| Swan39 a răspuns:

Elveţia, pentru că e una dintre ţările cele mai bine puse la punct, din multe puncte de vedere.

| InceputulUnuiSfarsit a răspuns:

Romania, tara natala, locul in care m-am nascut. Locul in care se afla familia mea, prietenii mei. Locul in care ma simt ca acasa. Un loc care imi doresc sa devina mai bun." Nu mi-e rusine ca sunt roman, mi-e rusine ca altii sunt romani."

| RockyVedeta explică:

Tara mea preferata este si tara mea natala, adica Spania. E frumoasa si primitoare, de asemenea are milioane de atractii turistice.

| Morfina060 a răspuns:

Tara Galilor -Wales.

Întrebări similare