Japonia, tokyo in special, deoarece este un oras cu o populatie de aprox. 30 mil (mai mult decat intreaga Romanie) si pur si simplu templele acelea in stil oriental sunt superbe. de asemenea japonezii sunt un popor foarte dezvoltat, mereu cu un pas inainte in ceea ce priveste tehnologia.
Finlanda sau Norvegia, nu pot alege dintre cele doua. Mai sunt si altele (Germania, Islanda, Danemarca, Marea Britanie etc.), dar acestea ar fi primele pe care le-asi vizita si pe care sper sa le pot vizita, macar in viitorul indepartat. Imi plac datorita faptului ca sunt mai putin populate si mai putin populare, datorita atmosferei, climatului, peisajelor naturale si stilului de viata al oamenilor de acolo.
De ce ai vrea sa o vizitezi?
un argument sau 2
Pentru cultura, istorie
Mpai...mis-as dori foarte tare sa vizitez Turcia, dar parca...
Eu sunt machidoanca, si de aceea mi-as dori foarte tare sa merg in Macedonia. Chiar daca este o tara mica si izolata, conteaza ca acolo oamenii sunt uniti. As vrea sa vad de unde am radacinile, plus ca as fi foarte onorata sa calc pe acelasi pamant pe care a calcat si Alexandru Macedon. Daca as merge, as alege sa vizitez capitala(Sckobje).
Si sa stii ca fiecare tara este frumoasa in felul ei, fiecare tara e speciala, deoarece nu conteaza bucata de pamant pe care o ocupa, ci oamenii care o reprezinta.
Toate sunt frumoase in felul lor. Dar Romania ramane tara noastra speciala...de exemplu TPU face parte din Romania, sti ce e fain ca in Romania poti castiga chestii pe gratis. De exemplu pe TPU poti castiga tricouri, cani ! Nu e faina Romania? Fundita! :*.
De fapt as calatori prin toata Europa.
Dar aleg Elvetia. Trebuie sa vad acele peisaje mirifice cu ochii mei.