| Stelian_7432 a întrebat:

Care este treaba cu funda, tine macar de foame? toata lumea pe aici ofera funda in schimbul unui raspuns.(nu accept ironici)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ironici sau ironii raised eyebrows?
Nu ține, e ceva omenesc spiritul de competiție, satisfacția că ai oferit cel mai bun răspuns pentru persoana respectivă.
Toată lumea? Nup. Sunt mulți, ca și mine care stupizează la greu răspunsurile care conțin cuvantul "funda?" si toate formele lui aferente. Se cred mai grozavi când văd niște panglici portocalii în profil sau fac consideră că TPU e un joc de funde.
Însă uite ce nu înțeleg eu: de ce cer ei funda? Nu e mai mare satisfacția când chiar ai ajutat pe cineva și ești frumos luat prin surprindere că a apreciat răspunsul tău, fără să te milogești de aprecierea lui, să simți că e meritul tău?

Ah și încă ceva: fii pregătit. Niciun fundițar nu va recunoaște, am pus și eu o întrebare de genul. Fiindcă în fond și la urma urmei nici el nu știe care e scopul lui, de ce le cerșește. Fundițarii de la întrebarea asta vor încerca să te păcălească și să fie ipocriți răspunzându-ți "da desigur eu sunt aici doar ca sa ajut nu pentru funda si altele" doar ca să îi premiezi, dar la alte întrebări o ard cu funda aia.

1 răspuns:
NOname
| NOname a răspuns:

Bine ai venit printre noi!
Funda = Cocardă oranj = Răspuns câştigător = 100 de puncte.
Este un fel de "Mulţumesc". În acest fel îi mulţumeşti celui, care te-a ajutat cel mai mult, răspunsul căruia a fost cel mai bun, din punctul tău de vedere.
Când te vei hotărâ, ce răspuns este cel mai bun/folositor (în mod normal ai maxim 5 zile la dispoziţie), va trebui să dai clic pe "Declară răspuns câştigător" în dreapta răspunsului preferat, iar apoi să dai clic pe "OK". E simplu.
Succes!

Citeşte şi Întrebările frecvenţe: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente ! Sigur, vei găsi multe răspunsuri şi acolo. Numai bine!