Nu am nici un utilizator preferat,pur simplu cu uni te intelegi, cu uni nu te intelegi, simplu, nu te poti intelege cu toata lumea, vezi avatarul meu
Nu te lua după userul de mai sus, e importanta sa știm vârstă ta reala, ca să știm și cum sa ne comportam cu tine
Vezi ca iar am nevoie de traducere, omule nu poti continua asa sincer, si un copil de 7 ani scrie mai corect ca tine, ce am spus eu? ca ne pasa doar de noi, adu un argument cum ca nu e asa, in fapt si tie iti pasa doar de tine, imi dai 50 de ron daca iti cer acum? desigur ca nu, ma lasi cu ipocrizi de astea, sunt scarbit de cei care se dau buni dar sunt niste tarfe ipocrite, eu am spus ca conteaza ambele, nu minti
Valeee, știi ca dacă intram la pușcărie te trageam și pe tine după mine ) zicem ca e din vina ta ca nu ai scris cu litere mari
Deci ma trimiti la munca cand iti cer, dar scrii ca esti diferit esti ca si plato pastila mea de umor gratis, nu trebuie sa platesc Netflix va am pe voi, omule esti un ipocrit, asta nu e jignire e un adevar
Ce?
Stimabilă persoană, trebuie să învățați să scrieți corect în limba română, și după, vorbim!
#respect
Adică să zicem că eu aș avea 7 ani.
Atunci toți mi-ați zice „fugi și pune mâna pe carte" sau de astea?
Nu conteaza varsta cand vorbesti cu un user, ca doar nu o sa vorbesti chesti intime indiferent de varsta sau limbaj vulgar, si asa majoritatea de pe TPU sunt adolecenti cu varsta intre 14-18 ani, anul asta faci 14?
Scrie naibi corect macar Austria, care daca stai acolo stii ca se numeste österreich
Eram curioasă cum se spune Austria în germană. Serios
Merci... scuze, danke!
Dacă aia avea 7 ani, ți-aș spune ca TPU nu e chiar un site pentru copii mici, și da te-aș trimite la joaca în nisip
Ehh acum ai 13 nu ești chiar un bebeluș, ești o adolescenta, dar e important sa știm vârstă ta reala ca să știm cum sa ne adresam
Ar fi foarte bine daca ai invata mai mult, intri in clasa a noua nu? la ce profil? limbi straine?
Nu ma gandeam ca avem useri tineri pe TPU.
Arbe eso tuto sepista eqo dones, per tua liverto eqo se predo.
Nome freta com lisardo et distras tono.
Acum ma simt demodat, ia uite-i pe toti pe limbi straineze. A dracu', nu va mai place romana.
Minrest pare cel mai priceput la religie: nici crestin fanatic, nici ateu fanatic.