Multi utilizatori pun genul de intrebare,, Care vi se pare cel mai frumos?''... dar, toate filmele au ceva interesant in el, care ne impresioneaza. Mie cel mai mult mi-a placut,, Fetele marinarului'' si m-ai mi-a placut si,, Pe aripile vantului''.
Pana in prezent filmul: Knowing mi se pare cel mai bun din 2009. Dar cel care urmeaza s'apara luna viitoare cred ca va fi adaugat in fruntea top 5 (personal) cele mai bune filme apocaliptice dintotdeauna. Uite prezentarea:
http://www.youtube.com/watch?v=cyCCd8MCcZY
The curios case of Benjamin Button mi s-a parut un film de nota 20! foarte interesanta ideea!
Knowing, Twilight si filmul de comedie Sex Drive.Ar mai fii fost cica film de comedie Me&Marley dar am plans de m-am uscat la final.Au aparut mai multe filme noi dar la noi inca nu.
The curios case of Benjamin Button, dar fratiilor!, in 3 zile apare Ice Age 3 abia astept
Fata a intrebat filme din 2009, majoritatea spuse de voi sunt 2008 Ti-as recomanda si eu dar nu cred c am vazut vreun film 2009. Sau mint, am vazut, dar nu mi-a lasat nicio pata in suflet ca sa pot zice c-a fost frumos.
Flav, poate ele au aparut pe piata acolo unde au fost produse in 2008, dar la noi in Romania apar mai greu...mult mai greu ca deh...
Daca vrei un film tare ti-as recomanda ANTICHRIST.Acest film este de groaza, dar nu stiu cum vei putea face rost de el ca eu nu am putut inca. Un alt film ar fi 2012-si asta i super tare, bafta!
My life is ruins, Kicking the Dog, Ace Ventura Jr: Pet Detective, 18 Year Old Virgin ...comedii destul de geniale
Georgiana95 întreabă:
Sergiu_1459 întreabă: