| inna a întrebat:

Care film din 2009 vi se pare cel mai frumos? ( dintre cele pe care le-ati vazut)

Răspuns Câştigător
| Marii a răspuns:

My Bloody Valentine 3D, Friday the 13th si Knowing.

26 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut aseara Batman...destul de dragut.

| LoveForShania a răspuns:

Multi utilizatori pun genul de intrebare,, Care vi se pare cel mai frumos?''... dar, toate filmele au ceva interesant in el, care ne impresioneaza. Mie cel mai mult mi-a placut,, Fetele marinarului'' si m-ai mi-a placut si,, Pe aripile vantului''.

| hândel a răspuns:

Pana in prezent filmul: Knowing mi se pare cel mai bun din 2009. Dar cel care urmeaza s'apara luna viitoare cred ca va fi adaugat in fruntea top 5 (personal) cele mai bune filme apocaliptice dintotdeauna. Uite prezentarea:
http://www.youtube.com/watch?v=cyCCd8MCcZY

| JustMeFlory a răspuns:

The curios case of Benjamin Button mi s-a parut un film de nota 20! foarte interesanta ideea!
Knowing, Twilight si filmul de comedie Sex Drive.Ar mai fii fost cica film de comedie Me&Marley dar am plans de m-am uscat la final.Au aparut mai multe filme noi dar la noi inca nu.

| funnymantm a răspuns:

The curios case of Benjamin Button, dar fratiilor!, in 3 zile apare Ice Age 3 big grinbig grin abia astept big grin tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

P. S. si Benjamin Button e misto, dar la sfarsit am adormitlaughing

| Flav a răspuns:

Fata a intrebat filme din 2009, majoritatea spuse de voi sunt 2008happy Ti-as recomanda si eu dar nu cred c am vazut vreun film 2009. Sau mint, am vazut, dar nu mi-a lasat nicio pata in suflet ca sa pot zice c-a fost frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kiss of the Vampire 2009

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tudor vampirul ala eram eu? big grin tongue Si sper ca sarutam fete ca altfel nu ma bag rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum depinde si de gusturile fiecaruia... dar parerea mea este ca filmul 'Twilight' e superb si merita vazut!

| adelina26 a răspuns:

*17 again
*Still waiting...
ti le recomandwinking

| Gabystelistu95 a răspuns:

Slumdog Millionaire

| ellene a răspuns:

Changeling e din 2009? mi-a placut

| JustMeFlory a răspuns:

Flav, poate ele au aparut pe piata acolo unde au fost produse in 2008, dar la noi in Romania apar mai greu...mult mai greulaughing ca deh...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Urmăresc filmul serial "Merlin" de sâmbătă seara, la ProTv, ora 18.00.
Este primul în topul meu de filme pe anul în curs.
Pa, pa.

| gimytw a răspuns:

Daca vrei un film tare ti-as recomanda ANTICHRIST.Acest film este de groaza, dar nu stiu cum vei putea face rost de el ca eu nu am putut incacrying. Un alt film ar fi 2012-si asta i super tare, bafta!

Janina
| Janina a răspuns:

* Fantomele fostelor mele prietene
* 17 again
* The proposal

lolita
| lolita a răspuns:

Slumdog Millionaire, isi merita oscarurile.

| deya16 a răspuns:

The hangoverlove strucklove struck

| Claudiu_7827 a răspuns:

My life is ruins, Kicking the Dog, Ace Ventura Jr: Pet Detective, 18 Year Old Virgin ...comedii destul de geniale

| adi a răspuns:

Terminator salvation

| Frogie a răspuns:

Knowing, Angels & Demons, The Grudge 3, Terminator Salvation...tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

The Ugly Truth

| Me23 Tia a răspuns:

New moon:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Slumdog millionaire. The Proposal. 17 againbig grin