| HeiligKreuzAchtAcht a întrebat:

Care-i cea mai urata romanca?
Eu mizez pe Loredana.

16 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Bianca Dragusanu[urata din toate punctele de vedere-papusa siliconata]

| Musique a răspuns:

Nu văd sensul chestiilor "cea mai frumoasă/cea mai urâtă". Toți avem calitățile și defectele noastre, doar că nu știm să ne acceptăm.Așa se alege praful de lumea asta, cu critici.
Multă baftă!

| HeiligKreuzAchtAcht explică (pentru Musique):

Loredena e urata si din ce vedem la Tv are o personalitate de rahat.Isi da importanta mare si baga sentimentalisme de ra*at.

| LolaLollita a răspuns:

Femeile din Romania sunt renumite pentru frumusete. Noi de ce o cautam pe cea mai urata? laughing Adica, ar trebui sa promovam ce avem bun, frumos, nu sa gasim nod in papura la orice.
Fiecare femeie/fata este frumoasa, reprezentand intruchiparea perfectiunii in ochii celui care o iubestebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am idee...dar Loredana nu e deloc urata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e niciuna urata. Fiecare e frumoasa in felul ei.

| fadnox a răspuns:

Toate-s la fel...
daca n-ar pune atat pret pe aspectul fizic si pe atatea metode artificiale de-a fi mai aratoase ce bine ar fi...

| CannbalCorpse a răspuns:

De ce contează cine e cea mai urâtă româncă? Faci sondaje.
Şi de ce o cataloghezi pe Loredana fiind urâta, este o femeie frumoasă pentru varsta ei.

| Ramona000 a răspuns:

Toate sunt frumoase in felul lor, dar loredana nu-i urata are o varsta in care multe femei nu pot arata ca ea si o invideaza... deci prin urmare toate sunt frumoase nu exista una mai urata

| Indestructible a răspuns:

Mă, nu cred c-ai văzut tu toate româncele ca să zici că Loredana e cea mai urâtă. Însă nu-i foarte departe de această etichetă. thinking

| HeiligKreuzAchtAcht explică (pentru Indestructible):

Dar dintre cele care apar pe micul ecran?
Are 50 de ani (pe putin) si se imbraca ca o ta*fa.Se tunde ca o tarfa, deci ea se chinuie sa arate cat mai urat posibil.Si chiar reuseste.
Madonna de Romanialaughing.

| Antoniacopiluța a răspuns:

Pai eu cred ca toate sunt frumoase in felul lor.Dar daca ar fi sa aleg as alege-o pe Bianca Dragusanu( buzele, corpul, tot)>

| Solsagan a răspuns:

Măi, ai luat tu toate româncele şi le-ai analizat după criteriile standard? Nu. Poate cea mai urâtă vedetă româncă.

| Andraaaaaa14 a răspuns:

Si mie mi se pare Loredana urată. Şi mă enerviaza faptul că se spune despre ea ca e o diva şi ea de fapt e o curvă.

| AdeeMaria a răspuns:

Toate sunt frumoase in felul lor... dar eu zic ca Andreea Tonciu si Sanziana. Da, si Loredana :-& mereu cand o vad ii spun la mama ca ce urata e femeia asta... si cred ca din cauza machiajului :d plus ca se imbraca ca naiba straight face si bunica care are 81 de ani arata mai bine ca ea laughing)