Nu văd sensul chestiilor "cea mai frumoasă/cea mai urâtă". Toți avem calitățile și defectele noastre, doar că nu știm să ne acceptăm.Așa se alege praful de lumea asta, cu critici.
Multă baftă!
Loredena e urata si din ce vedem la Tv are o personalitate de rahat.Isi da importanta mare si baga sentimentalisme de ra*at.
Femeile din Romania sunt renumite pentru frumusete. Noi de ce o cautam pe cea mai urata? Adica, ar trebui sa promovam ce avem bun, frumos, nu sa gasim nod in papura la orice.
Fiecare femeie/fata este frumoasa, reprezentand intruchiparea perfectiunii in ochii celui care o iubeste
Toate-s la fel...
daca n-ar pune atat pret pe aspectul fizic si pe atatea metode artificiale de-a fi mai aratoase ce bine ar fi...
De ce contează cine e cea mai urâtă româncă? Faci sondaje.
Şi de ce o cataloghezi pe Loredana fiind urâta, este o femeie frumoasă pentru varsta ei.
Toate sunt frumoase in felul lor, dar loredana nu-i urata are o varsta in care multe femei nu pot arata ca ea si o invideaza... deci prin urmare toate sunt frumoase nu exista una mai urata
Mă, nu cred c-ai văzut tu toate româncele ca să zici că Loredana e cea mai urâtă. Însă nu-i foarte departe de această etichetă.
Dar dintre cele care apar pe micul ecran?
Are 50 de ani (pe putin) si se imbraca ca o ta*fa.Se tunde ca o tarfa, deci ea se chinuie sa arate cat mai urat posibil.Si chiar reuseste.
Madonna de Romania.
Pai eu cred ca toate sunt frumoase in felul lor.Dar daca ar fi sa aleg as alege-o pe Bianca Dragusanu( buzele, corpul, tot)>
Măi, ai luat tu toate româncele şi le-ai analizat după criteriile standard? Nu. Poate cea mai urâtă vedetă româncă.
Si mie mi se pare Loredana urată. Şi mă enerviaza faptul că se spune despre ea ca e o diva şi ea de fapt e o curvă.
Toate sunt frumoase in felul lor... dar eu zic ca Andreea Tonciu si Sanziana. Da, si Loredana :-& mereu cand o vad ii spun la mama ca ce urata e femeia asta... si cred ca din cauza machiajului :d plus ca se imbraca ca naiba si bunica care are 81 de ani arata mai bine ca ea )
AlexandraAle121 întreabă: