Trebuie sa recunoastem ca atunci cand vine vorba de cadouri, ne putem gasi adesea in situatii dificile: ce sa oferim cuiva drag astfel incat sa-i facem o bucurie, dar sa fie ceva mai deosebit?
Sculptorul Herb Williams s-a dovedit a fi raspunsul perfect la aceasta intrebare stresanta, el acceptand sa faca un proiect special pentru un barbat care a vrut sa ii ofere sotiei un cadou special cu ocazia aniversarii a 52 de ani de casatorie. Ce veti vedea in continuare este un tablou realizat doar din creioane, plecand de la o fotografie din tineretea doamnei.
Pentru a fi finalizat, proiectul a avut nevoie de 2 luni si 25.000 de creioane, folosite aproape ca niste pixeli.
Alexandra - TPU
Bună,TPU!
Ce cadou minunat!
Necesită multă muncă, dar se merită.
Cel mai inspirat cadou pe care l-am făcut?
Ei bine, am creat o felicitare folosind diamante din plastic. Ştiu că sună cam absurd, dar am făcut o persoană fericită şi şi-a dat seama că o consider o prietenă adevărată.
Oau! Superb cadou!
Cel mai tare cadou acut de mine?
De ziua mamei, am scris cu vopsea de masini pe strada din fata blocului impreuna cu niste prietene,, Te iubim Mami.''
Pai.,ar fi, de fapt doua:am scris pe peretele casei, la multi ani, Dana! si, ca am facut ca si cadpu unei prietene o felicitare+o pereche de cercei din aur.
Superb
cel mai deosebit cadou daruit de mine a fost exact ce mi s-a spus "poti sa-mi dai ce ai vrea si tu sa primesti" asa ca i-am daruit un iepuras (viu) si o frumoasa jucarie de plus...~.~
Paaai chiar inainte de Craciun imi spunea o prietena ca nu citeste pentru ca nu gaseste nimic interesant. I-am ales o carte care mi s-a parut interesanta, am desenat Troll face pe ea si am scris ''acum nu mai ai nicio scuza ca sa nu citesti''.
Superb! Ce talent! Fabulos!
Pai cele mai inspirate cadouri ale mele au fost...
De ziua mamei si a tatei le-am compus o poezie de 25 de strofe pentru a le arata cat ii iubesc, surorii mele i-am facut o felicitare care a fost facuta de mine, o poezie aparte de felicitare si un la multi ani calduros, iar frateleui meu un la multi ani calduros si lui!
LisaJulie întreabă: