Exista tipuri diferite de inteligenta...
Take a look :)
http://parciu.blogspot.com/2009/01/betty-cel-mai-destept-animal.html
:) E geu de precizat care este cel mai inteligent animal de pe pamant.
Scuze baieti si fete, dar Lucien are dreptate.corbul,care face parte din familia ciorilor este cel mai destept.se prespune ca ar avea inteligenta unui copil de 6-7 ani, pe pentru o pasare cu creierul cat nuca.este foarte mult.
Cred ca, cainele .sau poate ''extraterestru'' ala care a fost prins in capcana de soareci acum ceva timp
Aia vroiam sa spun si eu ca omul. dar nu e nimic sigur pentru ca el se incadreaza in 2 clase: cel mai inteligent si cel mai prost.deci =>?
Sunt ipoteze in care se considera ca furnicile si albinele ar fi mai inteligente decat omul. In primul rand sunt de sute de ori mai organizate, au galerii pe care le folosesc drept baie si tot felul de lucruri practicate si de noi. Pentru ca suntem oameni nu trebuie sa subestimam animalele. Eu intotdeauna imi pun intrebarea daca si ele nu studiaza pe noi, in felul lor.
Omul. poate fi considerat animal.pentru ca se comporta mai rau decat saracele vietati.
Dupa mine este cainele, pentru ca tine si iubeste stapanul, dar si delfinul mi se pare destept.
P. S. :O fii si maimuta, doar ne tragem din ele