Asculta piesa asta, e manea dar fi atent https://www.youtube.com/watch?v=LmMnTG1vLsY
Hey
Omul viu nu este băgat în seamă de către ceilalți, în timp ce omul mort ''a fost un om bun''.
Interesante raspunsuri.
Eu o sa ma leg de oamenii morti si vii din punct de vedere al interiorului si cred ca diferenta cea mai mare o face speranta.Esti un om mort cand nu mai ai speranta, nu mai ai pentru ce lupta, simti ca ai pierdut tot.
Omul viu nu isi traieste viata din plin in fiecare secunda si nu zambeste pentru ca vede numai probleme. Crede ca e blestemat sa fie ori sarac, ori nefericit, ori bolnav (cunosc oameni cu averi impresionante si nefericiti in dragoste).
Omul mort, daca ajunge in iad, ar da orice sa mai aiba o zi pe pamant ca sa se poata bucura de razele soarelui, sa faca numai fapte bune si sa se impace cu toti.
Omul viu este cel caruia ii fuctioneaza activitatile corporale iar un om mort este cel caruia nu imi mai functioneza activitatile corporale. ( asa mori : nu iti batr inima--> nu circula sangele in corp --> creierul se opreste --> mori )
lesea14 întreabă: