Bwhahahahahaha
Mai traiti, mister? Credeam ca dvs. sunteti suparat pe mine...
Traiesc, Floricico. Pentru ce sa fiu suparat? Tu ce mai zici?
Ma bucur. Eu ce sa zic. Cu treaba. Voiam sa mai vorbim, dar daca am vazut ca nu ma mai bagi in seama, am crezut ca poate am zis eu ceva gresit.
Nu obisnuiesc sa las omul cu ochii in soare fara motiv...
Stiam eu ca nu ai suflet rau!
Eu nu am sufletul rau, doar ca am anumite retineri pe care mi le revendic!
Nu trebuie sa ai ''retineri'', aveam si eu pana acum ceva timp, dar poti scapa de ele, sa stii!
Eram eu mai stresat din cauza fotbalului, dar cand totul e bine, sunt si eu bine. + unele greutati ale vietii.
Daca te stresezi din cauza unui meci, cand vei avea familie si vei intampina greutati in adevaratul sens al cuvantului, ce mai faci? Viata nu e doar lapte si miere.
De asta ma si tem, ca pasiunea pentru asa ceva se pierde, dar urmeaza ceva frumos, sa ai un copil.
Da. Cad e mic, copilul e scump. Insa cand se face mare, nici nu te mai baga in seama. ''Tati, da-mi si mie niste bani, stii ca te iubesc, nu? ''
Asta este, toti am fost rasfatati, daca e copilul meu, de ce nu l-as rasfata?
Da, dar daca il rasfati prea mult, la maturitate o sa fie materialist.
Acum nu te gandi ca o sa aiba BMW de la 3 ani si nu stiu ce moft//
Nu, dar tu caprinte trebuie sa ii asiguri traiul necesar. Sa ii cumperi haine bune, sa nu rada altii de el. Sa aiba smartphone, intr-un cuvant sa nu fi zgarcit!
Bwhahahahahaha!
Da. Nu e mai bine cand avem si noi o conversatie normala, fara sa ne ''ciondanim''?
Acum nu am avut eu chef de asa ceva, am fost cat se poate de serios.
Da, dar, la varsta noastra e mai sanatos sa purtam o conversatie de genul. Nu de alta dar parea imatur. Ne-au luat si utilizatorii la ochi. Zic ca, doamne fereste, e ceva intre noi.
Am vazut si eu, dar pe aceasta cale tin sa anunt ca eu imi caut consoarta virtuala...
Sper sa o gasesti!
La femei e de inteles cerceii sunt un fel de accesorii cand le porti la o petrecere la o nunta, un botez dar mie personal mi se pare ciudat sa vad baieti purtand cercei la ureche si la buza practic ei ce fac? dau bani multi pe degeaba ca sa isi faca rau si stiu bine asta si la fete mi se pare ceva de prost gust ca sa spun asa sa poarte cercei la limba in buric si in buza dar daca asa vor asa se simt in pielea lor nu ma intereseaza.
Jesus, tu pui numai intrebari ciudate si fara rost. Sau iti place sa te joci de-a trollul.
Eu una port cerceii pentru ca sunt frumosi si in plus, evidentiaza urechea...