| Rebecca01 a întrebat:

Care-i faza cu tinerii ăștia care susțin faptul că:" las' că văd eu la bac...mai copiez, mai alea" Chiar se mai poate copia la bac în anii ăștia? Am auzit pe câțiva tineri de vreo 20 și unpic de ani că ei au copiat la nu știu ce materie, cum fras se poate întâmpla asta acum cu atâtea camere și supraveghetori? Mi se pare penibil, totuși nu mai trăim în 2003-2004

5 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Si daca e adevarat si se da spaga nu se spune, nu putem afla cu certitudine dar nu e exclus.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nici o faza scurta sau lunga, doar prostie, ca la BAC nu se poate copia fiind 2 profesori in clasa care supravegheaza toti elevii, umbaland printre ei si uite asa ajung sa pice BAC-ul, din prostie.
Nici in 2003-2004 nu se copia, dar smecherii mint ca sa pice si altii de fraieri, cum au picat ei.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Se copiaza mai mult ca sigur. Exista si metode, si supraveghetori carora nu le pasa sau care inchid ochii etc etc etc.

Si daca asta vad tinerii in jurul lor ca modele? Malenisti cu bani facuti pe o sparla mica, un afacerist care vinde aer "las ca merge treaba" Ce ai vrea sa faca si ei?

| siriusblack98 a răspuns:

Am cunostinte prin mai multe zone din tara printre care si in Craiova. Anul trecut o cunostinta a dat bacul acolo si a zis ca sala in care au dat nu avea camere iar supraveghetorii s au prefacut ca nu i vad cand copiau. In capitala nici cand am dat eu bacul acum aproape 8 ani nu puteai sa misti, acum cred ca e si mai si. Deci cred ca inca merge sa copiezi in functie de liceu si noroc. Pana la urma daca pe ei nu i intereseaza, noua de ce ne ar pasa? Nu poti sa i obligi daca nici parintii lor macar nu o fac.