anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care-i meniul din seara asta? sau treceti peste el?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ciuperci cu smantana.

39 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Pizza.

| Gabystelistu95 a răspuns:

Stiuca umpluta, snitel de peste, saramura de macrou, saramura de crap cu ardei, vinete cu sos de rosii, vinete in smantana, vinete portugheze, vinete indiene, urzici cu maioneza, urzici batute, telina cu smantana si cascaval si budinca de ciuperci.

| angella1972 a răspuns:

Mama...gabystelistu95 cred ca are petrecere.eu am facut doar niste cartofi prajiti cu pui. dar as manca conopida-pane

| mcrenma a răspuns:

Snitel de pui. Niste castraveti. Un ceai si niste cereale fara lapte laughing

| Ursulet a răspuns:

Fasole cu carnaciori si castraveti acrii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mamaligutza cu smantana, un ou moale si branza de vaci.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Furni, m-am saturat de-atata foame. Mai ai un loc la/sub masa si pentru mine? Eventual, pot manca si cu cainele, numa' ciuperci cu smantana sa-mi dai. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Allinna, hai vrei sa trecem la desert?smug laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alllina, tu ai vrut sa ne spui ce mananci in seara asta, nu-i asa? Si eu care credeam ca vrei idei...
Bent, cum o sa te asez sub masa? Doar nu esti furnica. In cusca cu tine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salata de rosii cu brinzica, dupa care ma intorc la treaba, ca am de curatat molozu lasat de zugravi (toata ziua am curatat dupa ticalosi, ca nu mi-au spus sa pun un plastic pe jos sa nu se murdareasca, nemernicii) rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sensei_ spaclu_bro, daca nu suni si tu un prieten, cu experienta maxima in privinta talibanilor care-ti invadeaza casa si strica totul, ce sa-ti fac? Papa branzica si maine cu mopul din nou.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@BRO hai k m-ai facut sa te compatimesc laughing vrei ajutor?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Furni, repet, daca sunt ciuperci cu smantana, the place is not a problem. Poti sa ma cazezi si pe casa, in pom, in fantana, pe Venus, in iesle, congelator, beci si alte asemenea locatii. Ciuperci cu smantana, atat vreau. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am inteles Furni vine cu ciupercile mai fac mamaligutza aduc branza si smantana, Silvia aduce pizza, The-End adu tu desertul, Angela facem si conopida pane, ce mai mancam? ce bem? ce muzica?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bent, care Venus?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Muntele, logic. Crezi ca ma duc in spatiu, sa-mi zboare ciupercile anapoda din farfurie? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum inteleg, bent. De asta voiai tu sa stai sub masa...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@furni-muntele venus este al meu si nu mai primesc pe nimeni pe el.asa ca bent poate sa escaladeze everestul daca doreste, insa de venus...nici sa nu aud. laughing
@alllinna-meniul tau il putem servi, impreuna, pe...muntele venus? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@furni
Ca sa nu ma ploua, exact. laughing
@tu_o_mijlocie_enigma
Ia du-te tu si cauta pe gugal alt loc unde sa mananci. Daca ar fi fost vorba de luchass, i-as fi recomandat lacul Titicaca, din Bolivia. Insa pentru ca suntem amici (cred), iti recomand localitatea Baicoi. Remember: Venus is mine. Only mine. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@bent-ca tot vreau sa fiu dragut cu tine si sa-ti confirm ca suntem amici, raman eu cu muntele venus si tu servesti masa la Santa Pola ca tot este prin apropierea ta. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@furni-nu i-as recomanda sa stea sub masa, nu de alta, insa la masa voi fi si eu si port halat, asa ca poate nu nimereste din prima muntele. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da am sunat Furni prieteni si m-au sfatuit cu intirziere tongue
The_End, cine vrea poate veni sa ma ajute, dau bere rece si buna, ca micii i-am terminat laughing
Si vedeti ca muntele lui Venus e cam pitic, asa ca nu incape decit unu, nu va-nghesuiti ca tot degeaba rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baieti, foamea-i mare! Acum, ca a parut si somalezul, va fi greu. Eu, totusi, am ciuperci pentru toti. Si-s comestibile. Teleportati-va!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@furni-tu crezi ca mie mai imi arde de ciuperci cand muntele venus este atat de...ispititor? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

BRO pe frigu asta dai bere, unde ai fost vara trecuta? acum treci si fierbe ciocolata laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Enigma, uneori esti foarte serios. Ciupercile erau un pretext. Nu-i asa, bent?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@furni-lasa-l pe bent ca serveste masa cu oltencuta.hai sa vedem continuarea noastra. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

The_End, nu conteaza, Jean boxeaza. Tu comanda ca baiatu aduce ce vrei, ciocolata fierbinte sa fie not worthy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@bent-stai tu linistit ca am eu grija sa-ti scot placa inainte. laughing
si am o mica atentionare pentru tine:
-si tu folosesti cuvantul locatie pentru a denumi un loc? crying oh go on