anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care-i meniul din seara asta? sau treceti peste el?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ciuperci cu smantana.

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Enigma, continuarea noastra?
bent, sunt amanita phalloides. Baiatul ala cu pirateria m-a corupt. A vazut ca nu te impusti si cauta solutii...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

BRO sa nu ma obisnuiesc ca numai scapi de mine laughing hai, impartim un ceai cald e de ajuns laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La naiba-n puii mei, fata... daca te cheama enigma esti fata, nu? laughingS-a intamplat s-o gresesc tura asta...nu stiu cum, dar s-a intamplat. Mersi pentru atentionare. Corectam acum.
Ca sa nu raman dator, mai baga si tu cate o majuscula din cand in cand...macar dupa puncte. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@furni
Deci si tu m-ai tradat... crying Daca imi cumpar Windows, imi dai friptura? big grin
Apropo...cum il chema pe ala? Luchass sau look(like)ass? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@bent-Pai nu ai observat ca incep intotdeuna cu majuscula? o fac in mod deosebit pentru puncte, daca nu am loc de alllinna sa raspund primul. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Biscuiti, goi, ramasi prin cutia de paine.neste zacusca facuta de acu vreo luna pe care am descoperit-o in seara asta si o felie de paine cu ultimele picaturi de pate cu ierburi aromatice, parca.si ca sa se duca zacusca aia mai bine si sa nu am riscul vreunei enterocolite, ca doar sta de o luna in frigider, mi-am preparat cu gin cu menta si soda, un beliciu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

The_End, no problemo, ciocolata fierbinte, ceai, cola, bere, tarie, ce vrea sufletelu' tau, doar numeste si ti se va dabatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alllinna, sarim peste meniu, deja astept cu nerabdare...,, desertul'' acesta de aici:
http://www.TPU.ro/......ca-e-ceva/
=)) =))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Beau un ceai si iau cateva pastile ca ma doare o masea, nu mai manancstraight face am o durere de cap care va face pe toti asa de antipatici in ochii mei...
Ma injura cineva de pe site...sad

| mirela_2291 a răspuns:

Un mar si un iaurt sunt la gura de slabire