Faptul ca ma deranjeaza tutunul emanat din gura si tigara ei, ceea ce nu ma apropie deloc de ea mai bine imi vad de drumul meu.
Acelasi ca si la un barbat.Isi strica sanatatea.Pare anormal cand fumeaza pe strada, ca tigancile.
Primul lucru care-mi trece prin minte e "inca o forma de viata care nu da doi bani pe propriul corp" apoi ma gandesc unde sa ma duc sa nu-mi dea fumul in nas, si daca nu se poate ma gandesc cum sa-i zic sa-si bage undeva tigara ca nu sunt obligat sa-i suport putoarea.
Depinde de varsta. Daca e de liceu si e draguta in rest, "s-a stricat si asta...". Daca e trecuta de 20 de ani, "la cum fumeaza nu-i de mine, are palmarez incarcat". In schimb, mai abordez fete ca sa ma iau de tigara lor, intr-un mod dragut Am avut si 2 prietene care fumau, ambele m-au mintit ca s-au lasat pentru mine (desi nu le-am cerut), si ambele sunt cam panarame acum.
Nesanatos, ca fumeaza ceilalti nu e problema mea dar nu accept sa se fumeze langa mine. Urasc sa stau in statia de ratb si sa se gaseasca o doamna care sa fumeze iar tot fumul sa vina in spre mine, evident trebuie sa ma mut dintr-un loc in altul. Numai zic de fumatul in baile din facultati sau scoli, e teroare.
Alison95 întreabă: