Cel mai bine ar fi sa cauti pe google citate, fie din cioran fie din altii..sunt impresionante
1.Sa arzi in focul iubiiri si sa te inneci in oceanul fericirii.
2.Te cauti si nu te gasesti?! Iubirea mea, esti aici, in inima mea!
3.Am comis o crima frumoasa, iubito: am indraznit sa sfidez ratiunea si sa ma las prada unei feerii numita IUBIRE.
4.Te iubesc asa cum o pasare iubeste zborul si libertatea, asa cum albina iubeste floarea; tu esti infinitul meu magic. Esti religia mea de abur si intuneric si in fiecare noapte ma cobor in sanctuarul viselor, unde-ti cladesc latare de marmura, impodobite cu petale de trandafiri pe care valseaza picaturi de roua, izvorand din doi ochi superbi.
5.In bratele tale am descoperit o lume noua, am gasit o alta definitie a fericirii, am invatat sa respir un alt aer, sa zambesc sub un alt cer.
Zi de zi iti multumesc pentru ca esti Tu si imi aduci zambetul pe buze!
Te ador!
6.Ai parut ca un curcubeu, mi-ai luminat cele mai intunecate si nepatrunse ganduri... am stiut atunci ca trebuie sa vin la tine... de atunci suntem un univers, fiecare stea e a noastra, fiecare rasarit e pentru noi iar apusul e doar o chestiune de timp.
7.Te-am asteptat cum asteapta desertul ploaia, esti ceea ce ursitoarele mi-au prezis dar nu mi-au spus unde sa caut...
8.Ca o dovada a dragostei noastre, Ziua Indragostitilor va fi cea mai frumoasa zi de cand suntem impreuna, va fi o floare pentru iubirea noastra pura.
9.Prietenul adevarat, este acela ce-ti intinde mina, nu pentru o zi ci pentru todeauna, cu prietenie...
Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.
Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate.
Cel ce participa la jocuri de noroc se jefuieste singur.
Luna de miere este un concediu pe care ni-l luam inainte...de a lucra pentru un nou sef!
Este adevarat ca "banii vorbesc"; cel mai adesea ei ne spun: "La revedere!"
Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.
Aproximativ 95% din sfaturile pe care le primesc nu au nici o valoare, dar se merita sa le aud pentru acel 5 la suta care merita toata atentia.
Daca toata lumea este de acord cu tine,probabil ca esti foarte inteligent. Sau s-ar putea sa fi … seful.
Cine se scoala de dimineata doarme mai putin...
Cine se scoala de dimineata,ii vede pe ceilalti dormind...
Daca ai carte,o duci la anticariat...
Decat intelectual, mai bine un amarat de miliardar...
Cine fura azi un ou,maine face omleta...
Cum iti asterni, cum vine altul si se culca in locul tau...
Cand doi se cearta, al treilea... e martor...
Nu face azi ce poti lasa pe maine...
Cine-i harnic si munceste ori îi prost ori nu gândeste. scoala multa nu se cere... sa fii prost, sa ai putere...
Spre deosebire de frumusete, prostia este vesnica...
De ce pizza vine la comanda mai repede decat salvarea?
Soferul prudent se uita în ambele sensuri înainte de a trece pe rosu.
Nu lua niciodata un somnifer si un laxativ in aceeasi seara.
Enervez in rate lunare
andre3a_6862 întreabă: