| zetabite a întrebat:

Care imi spune si mie melodiile din videoclipul asta http://www.youtube.com/watch?v=s9sZu9IjFhw, Va rog ajutati-ma! E pentru balul bobocilor!

DAU FUNDA:X

Răspuns Câştigător
| amanda33 a răspuns:

Parazitii am comis-o din nou, fara zahar - sandel, aqua - i am a barbie girl, adrian copilul minune - ce miracol ce minune, nicola - iti multumesc, stefan banica jr - poveste ( seara de mai ), pepe - cred ca m-am indragostit, vali vijelie sau florin salam - cineva ( nu cunosc manele deci nu sunt sigura de cine canta), iarasi fara zahar- sandel, e o melodie care imi scapa ( google it tongue ) Cristi Rizescu feat Mr Juve - Ai grija fraiere, Versuri Liviu Guta - Stati mascatilor, e o parte din Southpark ( aceea cu omg they killed kenny), e unu kenny care moare mereu, Gloria Gganor - i will survive, reclama de la altex cu "laser frate", reclama de la Unirea cu Costel electrocutat si soundtrackul din Star Wars, o manea dar n-am inteles nimic din ce zice, Ovidiu Komornik - Esti mireasa vietii mele, Bloodhound gang sau nu stiu cum ii zice melodia se numeste Discovery Channel. Sunt spuse si in ordine. big grin

0 răspunsuri: