| RMC a întrebat:

Care imi zice un banc tare? Vreau sa rad big grin{funda ofc} P2

Răspuns Câştigător
| Laurici :x a răspuns:

La usa bate moartea.barbatul se duce sa deschida:
-am venit dupa viata ta.la care barbatul:
-viata mea, te cauta pe tine!

2 răspunsuri:
| M.madallina a răspuns:

O blonda mergea cu avionul spre montreal,in timpul zborului se ridica de pe locul ei de la economic class si se asaza pe unul de la business class.insotitorul de zbor se duce la ea si ii spune sa se aseze pe locul ei de la economic class,ea ii raspunde:sunt blonda,frumoasa merg la montreal si raman aici.insotitorul de zbor ii spune copilotului ce se intampla,se duce copilotul la ea si blonda ii raspunde cum ia raspuns si insotitorului.cei doi se gandesc sa o lase sa stea acolo iar cand ajung la montreal sa o dea pe mana politiei.ce spui,e blonda?intreaba pilotul.lasa ca o rezolv eu,sunt insurat cu o blonda,stiu ''limbajul''lor.se duce pilotul,ii sopteste ceva si blonda isi cere scuze si se muta repede la economic class.cei doi uimiti,il intreaba pe pilot cum a reusit.iam spus ca business class nu se duce la montreal!

| Lizetti a răspuns:

Un doctor avea program pana la ora 8.era 8 fara 5, iar el se pregatea sa plece. cand iere pe usa un pacient spune
- domnule doctor ajutati-ma si pe mine! am un cutit in soate
doctorul:
-dar nu am timp!
pacientul:
-domnule doctor dar nu aveti inima? cum ma lasati asa?
la acestea doctorul se duce ii ia cutitul din spate il baga in ochii si ii spune:
-ia du-te la oftalmolog ca ala are deschis pana la 9.laughing

un arici sa pierdut in desert. la un moment dat prinde cu mainile un cactus caruia ii zice:
-mama tu esti?

Întrebări similare