| ɮʟօռɖɖα a întrebat:

Care joaca OW adica OurWorld? plz zicetzim cum sa fac gems(smaralde de alea)! big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Is la 31 si sunt anutza add me

49 răspunsuri:
| Gabry a răspuns:

Eu joc ourworldhappy
Pe bara de sus (unde este aratat si nivelul) vei gasi un desen cu un smarald si langa el scrie "for free", dai click pe el, apoi pe "invite a friend". Alegi unul dintre acele obiecte de mobilier (nu conteaza care...) si apoi iti va da ceva de completat: la "your name" scrii numele tau adevarat sau poti sa scrii pur si simplu "fsfgsgsgs", la "to" scrie o adresa de email inventata, de ex "caiet_roz@yahoo.comlaughing" si apoi dai "send invites". Iesi din cont si iti faci alt caracter folosind adresa de email pe care ai pus-o acolo (caiet_roz@yahoo.com). Cu acel caracter daca ajungi la lvl 5, iti va da 5 smaralde pe contul tau "bun". Si executi de mai multe ori ceea ce am spus mai sus pana ajungi la numarul de smaralde dorite!
Problema ciudata este ca, nu merge la toata lumeastraight face la mine merge, dar la alte doua colege de ale mele nu!

| qMisaki a răspuns:

Nu stiu, pentru ca ourworld este o mare prostie

| qMisaki a răspuns:

Pe mine ma cheama in ourworld zoe887 va rog adaugati-ma!

| ɮʟօռɖɖα explică:

Is la level 16 straight face nu vreau sa ma intorc la 5 laughing

| ɮʟօռɖɖα explică:

Am intzeles. cu carakteru ala laughing

| ɮʟօռɖɖα explică:

Nu mere! crying

| AdyYnNnNn a răspuns:

Hi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma joc si eu am level 26 da mi la blocat cineva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E usor unde ti-a zis gabry acolo mai scrie ourworld toolbar ti-l incarci pe ala si apoi ai codu de la gems.il scrii la setings (coupon code)si ai 10 gems si sa stii ca la mine chestia cu facebook merge dar sorry ca nu merge la tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu dar de ce nu merge ourworldu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu sunt lv 100 si sunt resident joc de 2 ani nu mai stiu cum e la 5!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu poti sa le faci trebuie sa bagi un cod

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu sa fac hack la jocuri ma name este ow syria tartus lvl 50

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Coduri pentru februarie aveti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cn poate sa-mi spun cum pot face ros de ourworldul nou plzzz sa-mi spuneti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall.Si eu joc ourWorld de 4 ani si cine vrea sa-mi vada profilul pe ourWord sa scrie Selena907. A si apropo sunt nivelul 53

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E usor bagi codul care e asta:F29D-E513-BE44-18D1 la settings coupon code

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa intri pe saitul last cookei coodes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Descarca-ti OurWorld toolbar si in fiecare saptamana vei primi un cod pentru gems.De obicei primesti 10 dar pai sunt si 20, 30 etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu joc ourworld si caut gems in dispraree am nevoie de 40 de gems neaparat plzz ajuta-ma ma nimesc mario, iar in joc Micha3l Jackson daca vrei sa ma contactezi ia id meu:mario_reparu_50cent

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baga bara si pe bara scrie codul si il scrii cu litera mica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt la livelul 47

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va rog ajutati-ma si pe mine sa fac gems. daca inca nu ati inceput sa jucati ow si vreti intrati si faceti cont de aici http://w01.ourworld.com/v11/tracking?source=ref_link&user_id=19694003 sau pur si simplu va facewti un cont ajungeti la lvl 5 si astfel ma ajutati si pe mine sa fac rostd de 5 gems:x

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ce trebuie sa joci pe facebook de nu stiu cum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salltz ma num:adryana si ma joc de 2 ani pe oW, si vrea sa am mai multe diamante cu eu nu mai vrea 10 diamante, smaralde ma puteti ajuta? id... meu este adryana_96_yo_dragutzza, blondy_blonda_adriana mersi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da clik pe http://lastcookie.wordpress.com/ dai copy paste la un cod de gems apoi te duci la ourworld la account upgrade apoi la user settings si la got a coupon dai paste si submit si... gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai instalezi ow toolbar si bagi codu la go play in bara d sus la get gems si primesti 10 gems p saptamana apropo bagama si p mine blaxygirls003 sunt lv 30 big grin uite codu d saptamana asta:530A-D426-0590-A224

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei ceva bun? da click pe linkul de mai jos creazati cont si vei primi 20 gems la fiecare ora! am incercat sunt resident am lvl 100 si 999(maxim) gems si ma cheama Xxll Alex llxX e bun linkul!
http://www.ourworld.com/v11/tracking?source=ref_link&user_id=33389106

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci dai la google si mai intai scrie PLAY OURWORLD TOOLBAR dai click pe prima si decarci site-ul inchide internetul baga-te iar si intra la bara aia de sus intra in joc si sus scrie COUPON CODE intra acolo copie codul si o sa iti dea 10 gemsi, apropo codurile de la TOOLBAR sunt saptamanale dar mai poti intra la code gems ourworld si mai sunt acolo niste coduri care tot iti pot da gemsi, sau, macar asa castig eu gemsi daca mai ai nevoie de informatii eu sunt OwEliteCool si va urez succes cu sfatul meu!